Webstock 2014 - prima mea acreditare de blogger

Webstock 2014 – prima mea acreditare de blogger

Nu știu cum s-au aliniat planetele, dar n-am reușit să ajung până acum la nicio ediție Webstock pentru că era în perioada restanțelor. Acum că sunt mândră licențiată, m-am hotărât să devin și mândră bloggeriță acreditată la Webstock 2014. Iar pentru că băieții din organizare sunt niște simpatici, au spun „da, hai să scrii despre noi”.

Probabil cea mai mare conferință pe social media din țară a ajuns la a șaptea ediție, iar în acest an va avea loc la Hotelul JW Marriott pe 26 septembrie. Evenimentul, organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone, include Conferințele Webstock și Premiile Webstock. Conferințele Webstock vor fi formate din diverse talks despre ultimele tendințe în social media și comunicare bazate pe cele mai noi tehnologii și aplicații. Premiile Webstock vor fi înmânate celor mai ingenioase și creative proiecte în social media din ultimul an în România.

Să vă explic cum funcționează

Eu, dacă am un proiect care e mișto rău și sunt sigură că merită să particip cu el în competiție, ar fi trebuit să-l înscriu gratuit pe site în perioada 15 iulie – 1 septembrie (actually, deadline-ul s-a prelungit până pe 4 septembrie) și să-l introduc într-o singură categorie, pentru ca jurații din marketing, comunicare, digital, social media și mobile să hotărască dacă-s cea mai tare din parcare ori ba. Categoriile celei de-a șaptea ediție sunt: Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile Applications,  Corporate Blogs, Innovation, Social Campaigns in online, Video blogging.

Timp de o zi, conferințele și cele trei micro-evenimente specializate aduc în prim plan cele mai actuale subiecte din industrie. Pasionații de comunicare, de mobile, de blogging și social media vor asista la o serie de prezentări cu informații utile și se vor lăsa inspirați și motivați de către vorbitorii evenimentului.

Pentru a fi la curent cu știrile despre Webstock, urmăriți atât site-ul www.webstock.ro, cât și contul dedicat de pe Twitter sau pagina de Facebook. De asemenea, programul este disponibil aici (asta ca să știți de ce nu vă voi putea răspunde la telefon din timpul conferinței X, sesiunii Y sau partyului Z).

Și-am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea așa.