Aplicații de dating - sfaturi

Aplicații de dating – sfaturi

Știu câteva cupluri care s-au cunoscut pe Tinder, s-au plăcut mult și sunt de ceva vreme împreună. Unii se simt rușinați și preferă să nu afle lumea că au conturi pe aplicațiile astea, pe când alții n-au niciun stres. Mno, amu, fiecare face ce vrea și nu trebuie să-i judecăm pe cei care-și caută dragostea vieții lor prin aplicațiile de dating. Dar asta nu înseamnă că nu putem face nițel mișto de/cu ei, așa-i?

Ellen a prezentat ieri o aplicație numită Bumble. Match-urile dispar după 24 de ore dacă nu zici nimic pe chat, iar chestia care mi se pare cea mai mișto e următoarea: pentru match-urile heterosexuale, doar femeile pot începe conversația. În celelalte situații, oricine poate veni cu prima replică.

Anyway, ce s-a gândit minunația de Ellen să facă în timpul emisiunii? Să aleagă trei persoane din public și să discute cu ele felul în care și-au creat conturile. No pressure :))

Dacă vrei să încerci Bumble, o găsești aici disponibilă pentru Android și aici pentru iOS.

Asta mi-a amintit de experimentul făcut de oamenii mișto de la BuzzFeed cu un tip și-o tipă ce le învață pe mamele lor care-i treaba cu Tinderul și cum să-l folosească. Dacă mai ai 10 minute, ți-l foarte recomand să-l vezi, e super amuzant. În primul filmuleț mamele le caută match-uri pentru puii lor:

Iar aici e invers, cei doi caută și chat-uiesc cu bărbații găsiți pentru mame: