Povestea lui Căluț + Tattoos (How its made video)

Povestea lui Căluț + Tattoos (How its made video)

În 2008, când aveam 17, ani mi-am zis că îmi voi face un tatuaj atunci când voi deveni majoră. Știam că e musai, da’ musai, să aibă legătură cu mare, pescăruși, ancore, orice din zona asta. Pentru că ai mei au reușit să mă ducă în fiecare an la mare de când aveam 1 an. Chit că era un weekend sau o săptămână, aveam picioarele băgate în nisip în fiecare an. Iar sentimentul de mare (pentru mine e un sentiment, pe lângă „oaa, mare, soare, fetițele sunt goale” bla bla) e my happy place. În fine, aveam eu o idee de tatuaj în cap, dar am zis să mai aștept totuși, să mă mai „coc” puțin, pentru că nu vreau să am o porcărie pe piele for the rest of my life.

Pe 1 noiembrie 2011, de ziua lui tata, minunea a fost intrudusă într-unul din straturile pielii mele. Știam că nu e recomandat să stai cu tatuajul la soare cât pielea nu este refăcută 100%, așa că am ales să mă programez toamna. După un research de 3 ani, mă hotărâsem că vreau pe gambă niște pescăruși negri, micuți și delicați. Mi-am luat o prietenă de mână (care îmi promisese în prealabil că nu mă va da în judecată dacă îi voi rupe degetele de durere) și m-am dus la programare. Tipul mi-a zis că el  îmi recomandă altceva, de ce nu un căluț de mare? A făcut repede un desen, l-a colorat, „Uite, îți place?”, ”Oaa, da! Ăsta rămâne!!”. Toate bune și frumoase, a fost dragoste la prima vedere. După 4 ore de stat pe masa aia, nu am murit de durere, ba chiar mă gâdila în anumite momente. Avusesem grijă să nu las pe nimeni să stea pe lângă picioarele mele. Nu de alta, dar eram încălțată cu bocanci zdraveni și nu țineam morțis să-i scot dinții cuiva cu ei.

Sursa foto: Emilia G

Sursa foto: Emilia G (www.flickr.com/photos/9625025@N05/)

Ieri a apărut un clip wow, cel mai probabil va convinge multă lume să nu se tatueze vreodată :)) Când eram pe masa aia cel mai tare mă enerva sunetul ăla, nu durerea provocată de mănunchiul de ace care-mi băga cerneală pe sub un strat de piele. Partea bună e că totul funcționează atât de repede încât nu poți vedea acele care intră și ies din pielea ta.

Channel-ul de YouTube SmarterEveryDay ne arată procesul de tatuare pe… wait for it… slow motion. Enjoy!