Pisici pe care le urmăresc pe Instagram

Pisici pe care le urmăresc pe Instagram

De ceva vreme am început să-mi fac curățenie în viață. Să tai din relațiile cu oameni aiurea, din cine-știe-când-voi-avea-nevoie-de lucrurile alea din casă, din prieteniile pe Facebook, din conturile de Instagram sau Twitter pe care le aveam la follow. Dar profilurile cu pisici de pe IG încă sunt la mine în listă pentru a-mi face supradoza zilnică de awww-uri si haha-uri. 

Uite pisicoasele și pisicoșii care primesc inimioare de la mine. 

Grumpy Cat

pisici_realgrumpycat

Grumpy Cat e probabil cea mai cunoscută mâță de pe interneți. Morăcănoasa cu nanism a devenit faimoasă în 2012 după ce a apărut o poză cu ea pe Reddit. Între timp a strâns 2,5 milioane de urmăritori pe Instagramul ei.

Princess Cheeto

pisici_princesscheeto

Cheeto a fost adoptată în 2012, iar stăpânul (probabil) ei o încadrează în o groază de poze minimaliste. Simpatica asta mică are 114.000 de followers.

Lil BUB

pisici_iamlilbub

Cum să arunci, mă, un animal la gunoi? Cum, cum?! Să mor de voi întelege vreodată. Da, pisi asta a fost găsită într-o ghenă de gunoi. A făcut senzație după ce-au apărut în 2011 poze cu ea pe Tumblr. Deși are deja 7 ani, pare încă pui pentru că și ea suferă de nanism, are picioarele foarte scurte, are și 22 de degete, n-are dinți și maxilarul inferior foarte mic. De asta și are tot timpul limba scoasă. 1,8 milioane de conturi o urmăresc pe Instagram. 

Smoothie the Cat

pisici_smoothiethecat

Oh, Smoothie, feblețea mea! Cea mai fotogenică felină din lume are, evident, 1,4 milioane de urmăritori pe Insta. Diva asta este un Brithish Longhair în vârstă de 4 ani. Aproape că-i simți blănița aia prin monitor!

Milkshake the Cat

pisici_milkshake

Oh, Milkshake, „feblețul” meu! Până de curând am crezut că e iubitul lui Smoothie. Dar acum am aflat că e fratele ei. Pufosul ăsta are doi ani și 334.000 de Instagram followers. Ambele conturi au și poze cu cei doi împreună. Sunt absolut adorabili! 

Barnaby

pisici_barnaby

Revenim la seria cu pisici ciudate, dar simpatice rău. 127.000 de oameni au dat Follow la persana asta șpanchi. 

Maru the Cat

pisici_maru

Flocoșenia asta n-are nimic special, doar 30 mii o urmăresc pe IG. Dar e amuzantă rău, mai ales pe YouTube

Newton

pisici_newtonlechat

Cum era reclama aia? „Bulgărași de savoare!” Sigur nu despre Delikat e vorba, ci despre mâța asta. Are un an jumate și 4.000 și ceva de followers.

Venus the Two Face Cat

pisici_venus

Deci pisica asta zici că-i photoshopată… Cum, mă, s-arăți așa?! Nu-i de mirare de ce himera asta a cucerit deja 1,5 milioane de oameni.

Hamilton The Hipster Cat

pisici_hamilton

Eu sunt sigură că Hamilton miaună „Anca, adoptă-mă!”, dar nu-l înțelege nimeni. Hipsterul ăsta mustăcios a fost adoptat în 2012 și a strâns de atunci 822.000 de oameni pe Instagram. 

Cats of Instagram

pisici_cats_of_instagram

Și, dacă vrei și alte mâțe, contul Cats of Instagram te va spama de câteva ori pe zi cu poze și filmulețe funny. De cele mai multe ori vei găsi și tag către contul de unde a fost repostat. 


Tu ce alte pisici mai ai pe social media?