Momentul pintiliscian

Momentul pintiliscian

Cu toții am avut momente frumoase pe care am vrea să le repetăm de fiecare dată cu plăcere. De la cafeaua de dimineață sau excursia mult visată până la primul salariu primit ori secunda aia minunată în care te bagi sub pătură după o zi lungă.

În cazul meu, faptul că marea e locul meu preferat, știți deja. Un alt fragment care se repetă de vreo 5 ani și sper să continue cât mai mult e perioada Crăciunului. Și aici mă refer că, într-un final, reușim să ne strângem iar toată gașca acasă. Pentru că ai prieteni ce s-au mutat în Iași, Cluj-Napoca, Anglia, Germania, Franța, iar tu cu majoritatea în București. Dar și cu Bucureștiul ăsta, măi nene… stăm în același oraș, dar tot rar ne vedem. Ăsta e momentul pe care l-aș repeta de fiecare dată: Crăciunul, alea câteva zile minunate cu zeci de ore pierdute-n Pub Subway, la vin fiert, pizza și povești despre ce mai e nou în viețile noastre.

Cremosso de la Danone ne provoacă să luăm o pauză de la monotonele activități zilnice și să savurăm o clipă de liniște. Dacă te înscrii și tu până pe 13 noiembrie în campania #MomentulTău, poți câștiga un „voucher de relaxare”, cum foarte bine îl denumesc ei.

Sursa foto