El e Ionel...

El e Ionel…

… are 10 ani și e înnebunit după fotbal. „Mie-mi place fotbalul atât de mult, că-l iubesc!” zice el zâmbind cu toată fața, cum îmi place mie să spun. După ani de bătut mingea cu prietenii din sat, a reușit să se remarce în proiectul „Transformă Ulița în Stadion”.

Împreună Suntem Fotbal, programul Federației Române de Fotbal, este dedicat copiilor din ciclul primar din mediul rural și-și propune descoperirea noilor talente și dezvoltarea sănătoasă a românilor prin fotbal. Peste 1.000 de astfel de copii din 21 de județe au participat la „Ulița” în perioada septembrie 2015 – aprilie 2016.

Remarcat și încurajat de referentul său zonal, Cristi Lupu, Ionel a ajuns în faza finală a programului „Transformă Ulița în Stadion”. Alături de ceilalți 2 câștigători, Ionel a văzut meciul România-Elveția din cadrul EURO 2016 de pe stadionul din Paris . De asemenea, el a fost legitimat la Liceul cu Program Sportiv din Buzău.

Iată mai jos povestea lui Ionel Băzoiu:

Oricât de mult le-ar plăcea un sport, un instrument muzical sau cine știe ce altă îndeletnicire, unii n-au norocul de a-și putea antrena și învăța pasiunea. Iar acest proiect al FRF și Geometry Global Bucharest mi se pare perfect pentru descoperirea noilor Hagi sau Messi printre copiii fără posibilități.

Următoarea etapă a programului se va desfășura începând cu septembrie 2016, mai multe informații vor fi publicate pe www.impreunasuntemfotbal.ro. Eu una voi urmări cu mare drag continuarea programului și vă sfătuiesc și pe voi să dați vestea mai departe.