Dave Grohl și-al lui „Play”

Dave Grohl și-al lui „Play”

Despre Dave Grohl știam că e gagiul ăla cu vână de la Foo Fighters. Și toboșarul de la Nirvana căruia Cobain i-a luat fața acum 20-30 de ani. Când eram mică văr-miu mi-a arătat care-i treaba cu Nirvana și cât de mișto sunt. Din când în când mai bag câte-un play la MTV Unplugged-ul lor și-mi văd de treabă.

De când a apărut Al Meu în viața mea, am mers la mai multe concerte și-am aflat o groază de chestii noi despre muzică. Toboșar, chitarist, mare om, mare caracter și purtător de ochelari de soare (încă-și caută identitatea pe scenă), Al Meu m-a învățat o droaie de informații noi.

Merg cu trupa peste tot la toate concertele lor, unori și la repetiții. Aud destul de des niște termeni muzicali care n-am idee ce înseamnă sau cum funcționează. Așa că mă bag în seamă ca iubita non-muzicală a toboșarului și-i iau la întrebări, muhaha!

Dar revenind la Grohl, mi l-a tot lăudat Al Meu.

Așa că am început să-i urmăresc diversele interivuri pe care le-a dat. De exemplu, cel cu mama lui de la Stephen Colbert, cel de la Ellen sau cel cum a cântat el cu Prince. Dar interviul care mi-a atras cel mai tare atenția a fost unul de acum vreo săptămână în care el anunța un mini-documentar de 23 minute cu el cântând la șapte instrumente în același timp. 

Iar clipul oficial (inclusiv niște behind the scenes) cu one-man show-ul nostru, mai jos. Are peste 1 milion de vizualizări în doar două zile de la publicare. Un comentariu funny de pe YouTube -> „Pornhub title: Sexy Dave Grohl plays with himself multiple times.” Enjoy!