Aplicația Couple Tracker

Aplicația Couple Tracker

Când eram mică-mică, aveam un câmp în fața blocului prin care alergam cu orele, iar ai mei mă puteau vedea oricând voiau pentru a se asigura că sunt în viață și nu m-a luat nimeni în vreo dubă suspectă. Pentru că nu ajungeam până la interfon și-mi era prea lene să urc până în casă, strigam din fața scării și din toți plămânii la mama să-mi arunce un bidon de apă de la etajul 4. Uneori pocnea bidonul, uneori chiar îl prindeam în mână. Pe la vreo 7-8 ani, mergeam cu băieții de la mine din scară în curtea liceului din spatele blocului pentru a juca fotbal. Dar de fiecare dată sunam la interfon să le spun unde mă duc, cu cine și cât stau (apropo, țineți minte cât de mișto erau ceasurile alea digitale, kitchoase și din plastic de când eram mici?). Na, așa era copilăria înaintea telefoanelor mobile și a internetului. Mai nou există aplicații mobile prin care părinții își pot monitoriza plozii prin GPS.

Apropo de neîncrederea în persoanele dragi, există ceva și mai rău decât conturile de Facebook cu „Marcica și Ion Popescu”. O altă modalitate mai „îmi-marchez-teritoriul” și „sunt-ținut-sub-papuc” publică de atât nu cunosc. În fine…

Să revenim la titlu. Aplicația mobilă Couple Tracker. Înțeleg și sunt de acord cu share-uitul locației pentru a te asigura că omu’ tău a ajuns safe acasă (îmi place cum poți să faci asta pe Uber, de exemplu). Și înțeleg și situația în care Doamne ferește omu’ a pățit ceva groaznic și e bine să ai acces la ultimele sale conversații pentru a investiga ce s-a întâmplat. Daaar prin aplicația Couple Tracker îți dai acordul ca iubitul/iubita să vadă orice discuți și cu cine. Ba chiar mai mult, conform developerilor, ai acces la:

couples_tracker_bytepioneers

Evident, aplicația funcționează doar când amândoi își dau acordul că n-o să aibă treabă cu niciun/nicio alt/altă iubibil/iubibilă. Înțeleg partea cu înșelatul și sunt complet de acord că-i o prostie, dar chiar așa am ajuns? Să nu mai spun că dacă chiar vrei să-ți duci bușteanul la alt castor, îți poți anunța castorul și de pe un alt telefon. Sau poți să-i scrii pe Facebook Messenger, că cică aplicația n-are și opțiunea asta. #numazic. Dar se pare că are succes, cică peste 1.500.000 de cupluri o folosesc.

Dacă totuși este careva interesat, o găsiți pe Google Play: asta e varianta gratis și asta de 18RON în care ai acces full.