We need more laughter

We need more laughter

E bine să râdem din orice, la orice, cu oricine sau singuri. Râsul sincer și din suflet e medicamentul perfect ce te poate scoate din orice stare de stres, plâns sau supărare.

Prietenii mei știu cât de aeriană sunt și nu mă uit pe unde merg. Când eram mică, am plecat într-o zi să-mi iau suc de la magazinul din fața blocului. Vară, șlapi de casă, pantaloni scurți, știți voi. Eram atât de aproape de magazin, abia așteptam să beau din sucul rece și, în dreptul unei terase (evident), Anca se împiedică de un ditamai șurubul ce ieșea din ciment. Deja cu sânge curgând din genunchi, încep să râd de cât de neatentă am fost. Noroc că aveam deja reflexul de la tenis de a pune mâinile în față când se întâmplă situații de genul. Se întoarce Anca de la magazin, sticlă congelată și cât ea de mare în brațe și reușește să mai cadă o dată, tot acolo, tot din cauza șurubului nenorocit. Și iar m-am oprit un minut să râd. Am stat vreo săptămână cu genunchiul julit și era o minunăție cu toată zgura la antrenament…

Cei care mă cunosc știu cât de mult ador bătrâneii (nu și cei care devin brusc Usain Bolt când văd un loc liber în metrou). Dar mai ales iubesc bătrânii care au simțul umorului și fac haz de necaz. Iată mai jos un unul din cele mai bune exemple. Enjoy!

Ce contează că ai un râs pe care-l poate recunoaște oricine? Ce contează că te amuză orice când ești rupt de oboseală? Ce contează că râzi de tine? Autoironia e și ea o treabă destul de complicată.

Just laugh și molipsește-i și pe ceilalți!