Vunk ajung cu Înconjurul lumii la Bacău [concurs cu două invitații duble meet&greet]

Vunk ajung cu Înconjurul lumii la Bacău [concurs cu două invitații duble meet&greet]

Și câștigătorii suuunt Dana și Adam Daniel! Felicitări! 🙂 Veți primi în curând un mail cu mai multe detalii. 

Pentru că am primit propunerea de a fi ambasadoarea concertului Vunk din Bacău, am acceptat instant, mai ales că e primul meu concurs pe blog. Hehe! Băieții vunkiști au făcut întotdeauna super show în concertele lor, deci dacă speri ca cei patru să cânte monoton și fără vlagă de pe scaune, te înșeli și îți sugerez să stai acasă. Când a apărut „Prăjitura cu jeleu”, eu am fost printre puținii copii inocenți care credeau că e vorba chiar de o prăjitură cu jeleu. M-am mai destupat la mine între timp.

Turneul este o adaptare la dimensiunea unei scene de teatru a spectaculoasei producții „Autoportrete”, primul concert acustic al trupei VUNK, ce a avut loc într-un cadru deosebit, pe terasa centrului comercial Promenada din București, în luna mai a anului trecut.

Trupa a plecat deja în „Înconjurul lumii”, turneul acustic de 18 orașe. Apropo de „Prăjitura cu jeleu”, veți asculta versiunea acustică a acesteia, împreună cu alte hituri clasice precum „Pleacă”, „Scapă-mă de ea”, „1000” sau „Așa si?!”.

VUNK BACAU

Ce mai e mișto la „Înconjurul lumii”? În deschidere va cânta Alexandra Ușurelu, iar pe scenă vor fi și cvartetul de corzi Muse Quartet, trompetsitul Dan Nicolau, percuționistul Dan Incrosnatu, pianistul Bobby Stoica, iar la chitară se va afla Răzvan Ilie, fratele liderului VUNK, Cornel Ilie.

Concertul durează fix 100 de minute și are loc pe 18 martie la Ateneul „Mihail Jora”. Biletele sunt disponibile la casele de bilete ale Ateneului ‘Mihail Jora’ și în rețelele magazinelor Vodafone, Orange, Germanos, DOMO, în oficiile Poștei Române și online pe http://iabilet.ro/

Revenind la concurs, spuneți-mi într-un comentariu aici, pe blog, ce locuri sau ce lucruri ar trebui să facă baieții de la Vunk atunci când ajung la Bacău, exceptând să meargă într-unul dintre cele cinci pub-uri Subway. Înscrieți-vă cu o adresă de mail validă pentru a putea fi contactați ușor. Voi alege doi câștigători, fiecare va primi câte o invitație dublă meet & greet la concert. Concursul se încheie miercuri, 18 martie, la ora 13:00, iar eu, prin random.org, voi selecta și anunța câștigătorii la ora 14:00. Deci pe lângă accesul la concert, cei 4 fericiți vor putea merge în backstage la băieți, le vor putea face poze, lua autografe și orice le trece prin cap.

La final, iată clipul băieților făcut special pentru concertul din Bacău.

Găsiți aici mai multe detalii despre concertul Vunk la Bacău. V-am pupat și baftă la concurs!