Tom și Jerry pe Boomerang TV

Tom și Jerry pe Boomerang TV

Eu am cu tata niște tradiții. De fiecare dată când prindem la TV „Rush Hour”, orice cu Charlie Chaplin, „Mr. Bean” sau „Lethal Weapon”, stăteam cu ochii beliți și ne amuzam de fiecare dată. Ce contează că am văzut filmele de minim 10 ori? Asta e una din chestiile noastre de tată-fiică. Ce-mi pare rău e că sunt mutată din Bacău de 4 ani și, deci, nu prea mai avem când să facem acest lucru.

Tom și Jerry este desenul copilăriei mele. Țin și acum minte cum mă uitam cu tata de fiecare dată când îl prindeam pe Cartoon Network. Pe vremea când, evident, nu era tradus în română niciun desen animat. Ca mulți puști de vârsta mea, așa am învățat eu engleza, de la desenele de pe Cartoon Network. Să nu mai spun că eram în culmea fericirii în perioada Crăciunului când dădeau maraton Tom și Jerry.

Îmi este imposibil să mă hotărăsc la un episod preferat. Îmi plac maxim cel cu bucătăria-patinoar, cel cu Jerry când dormea în masa de biliard, episodul cu Uncle Pecos, dar și cel cu Tom care avea concert la pian și Jerry îi tot strica planurile. Și mai sunt multe, multe.

Ei bine, Boomerang TV are desene animate pentru întreaga familie, dar oferă și jocuri pe site-ul oficial inspirate din acestea (Tom & Jerry, Scooby-Doo, Garfield, Baby Looney Tunes, Pink Panther, The Jetsons, etc).

Dacă tot e frig afară și nu-ți poți lăsa copilul să zburde în fața blocului, uitați-vă împreună la Boomerang. Sigur nu vă veți plictisi.