The Color Run Night

The Color Run Night

Later edit: Din cauza vremii nașpa de sâmbătă, Color Run-ul s-a amânat pe 13 septembrie. Același loc, aceeași oră.

Recunosc că, acum vreo doi ani, nu înțelegeam de ce se omorau toți din jurul meu să ajungă la The Color Run, cursa în care alergi de nebun ca să arunce niște voluntari cu praf colorat în tine. Tot timeline-ul îmi era full cu poze de la eveniment, care mai de care fiind mai mult sau mai puțin colorat pe moacă și haine. Dar ideea în sine continua să mă lase rece.

Până cââând am decis să merg și eu, să văd care e toată șmecheria, pentru că, deh, nu știi dacă ceva îți (dis)place până nu încerci. Și așa mi-am luat inima-n dinți și m-am înscris la ediția Shine din aprilie 2015 la București. Și tare frumos fu, măi! Chit că am alergat doar jumătate din traseu, restul l-am mers, a fost o experiență faină. Și abia aștept următoare ediție.

Dar ce bine că s-au pus deja în vânzare biletele! Ediția va avea loc *drumroll* noaptea întrucât, deh, se numește The Color Run NIGHT. Acest concept este o premieră în Europa și va avea loc sâmbătă, 12 septembrie duminică, 13 septembrie, iar participanții vor fi zugrăviți cu pudră fluorescentă.

Punctul de start și finish, precum și zona de festival va fi șoseaua Kiseleff (alveola parcare), iar traseul de 5km este pe segmentul Arcul de Triumf-Bulevardul Aviatorilor-Piața Victoriei. Traseul îl găsiți aici.

Program în ziua evenimentului

19:00 – Deschiderea porților de acces în zona de eveniment
20:00 – Primul start – vor fi mai multe starturi, astfel încât în dreptul punctelor de culoare fiecare participant să aibă parte de o experiență cât mai intensă. Cursa este necompetitivă.
20:00 – 21:30 The Color Run Experience: alergare/mers – pe traseul de 5km.
La KM 1,2,3 și 4 te așteaptă porți uriașe de pudră fluorescentă!
20:00 – 23:00 The Color Run Festival: Un line-up de DJ și concert Șuie Paparudeee!
22:30 – The Color Run Explosion: Păstrează pudra pentru festival și colorează-te în mii de combinații

Taxa de participare este până pe 30 august este de 90 RON (înscrierea individuală) și 80 RON (înscrierea multiplă). În perioada 31 august – 11 septembrie vor fi disponibile doar înscrierile individuale la prețul de 110 RON.

Pentru a vă înscrie trebuie să completați form-ul de aici. Vă las și event-ul de Facebook dacă vreți să fiți la curent cu tot ce mișcă la marea zugrăveală 🙂

Ne vedem în întuneric!