TELUS Days Of Giving 2017

TELUS Days Of Giving 2017

Chiar îi spuneam zilele trecute unui prieten că mi-e dor să fiu voluntar pentru un eveniment. Cât am fost în liceu și facultate, cam cu asta îmi ocupam majoritatea timpului liber. Fie că erau activări de o zi, fie că lucram aproape un an pentru câteva zile de eveniment, erau activități extracurriculare care-mi făceau plăcere, cunoșteam oameni mișto, aflam prin trial and error la ce sunt bună, iar sentimentul ăla ok-acum-ce-fac-cu-viața-mea de la final era foarte fain.

O singură dată am ieșit dintr-un ONG pentru că cei din conducere erau niște cretini, dar, în rest, am mers până la capăt cu fiecare proiect început, de la festival de teatru sau târg de joburi până la plantat copaci sau strâns gunoaie. Ultima mea faptă bună „organizată” a fost la Let’s Do It, Romania acum 8 luni și aș mai fi stat dacă am fi avut mai mulți saci goi de gunoi. Am povestit aici despre cum fu atunci.

Dar uite că s-au aliniat planetele și am aflat că weekend-ul viitor are loc TELUS Days Of Giving, eventul lăudat de prietenii care au participat cu un an în urmă. 

Anul acesta compania TELUS International s-a implicat într-un nou proiect ambițios pentru centrul socio-medical HOSPICE de la Adunații Copăceni. În ultimele luni, compania a construit aici o nouă casă – de la zero – și a inițiat mai multe lucrări de renovare în beneficiul copiiilor și al familiilor acestora.

Așa că sâmbătă, pe 10 iunie, peste 350 de voluntari din echipele HOSPICE și TELUS International vor merge la Adunații Copăceni pentru a pregăti cea mai tare vacanță de vară pentru copiii de la HOSPICE Casa Speranței prin plantarea a 300 de copaci, amplasat băncuțe, piese de mobilier, etc.

Uite mai jos cum a fost la TELUS Days of Giving Romania 2016:

Abia aștept să plantez copăcei și să dau cu trafaletul sâmbăta viitoare! 😀