Serena Williams + Alexis Ohanian = LOVE

Serena Williams + Alexis Ohanian = LOVE

Până să ajung la liceu, nu-mi plăcea de ea. O consideram doar „Williams aia nașpa”, având în vedere că sor-sa, Venus, era drăguțică și avea trăsături mai feminine. Tata mă învățase ca, atunci când mă uit la un meci, să țin cu cel mai slab. Iar Serena era mai sus în clasament în 90% din cazuri. Deci nu vedeam niciun motiv să mă și intereseze viața ei.

Well, m-am mai deșteptat de atunci și maaan, I was wrong… Și ce dacă e animal pe teren și pare că-i mai din topor, așa? Face tot ce știe că funcționează pentru ea în câștigarea meciului. Mi-a plăcut maxim interviul Vogue cu 73 de întrebări

Acum câteva ore cei de la Vanity Fair au scos un super articol privind povestea de dragoste dintre Serena și Alexis, co-fondator @ Reddit. Știți deja că anunțul privind cererea în căsătorie a fost făcut public de către el prin Reddit și că vor avea un bebe în câteva luni. Dar acum aflăm și alte detalii despre ei, cum s-au cunoscut, glumițele dintre ei, prima întâlnire în Paris, cum știa sigur că în seara aia el o va cere în căsătorie, ș.a.m.d. 

Partea cea mai funny a fost când el i-a zis cu ce se ocupă, ea i-a făcut jocul și s-a prefăcut că știe despre ce vorbește. Sister, I feel you, we’ve all been there. 

Materialul complet de care vă povestesc îl găsiți aici. Chiar vi-l foarte recomand. 🙂