Selah Sue revine în România [CONCURS]

Selah Sue revine în România [CONCURS]

Mamă, ce m-am mai amuzat citindu-vă comentariile! Mulțumesc tuturor pentru participare șiii câștigătoarea esteeee *drumroll* Em! Felicitări, vei primi un mail cu mai multe detalii.

La B’ESTFESTul din 2012 a fost artistul pe care-l așteptam cel mai mult să-l văd. Am stat cu sufletul la gură tot concertul ei și speram să pot face o poză împreună, dar din păcate n-am reușit. Un an mai târziu eram în primele rânduri la momentul ei de glorie de la Arenele Romane. Iar cântam și simțeam piesele împreună cu ea, iar voiam poză, iar nu s-a întâmplat.

Spre bucuria fanilor, Selah Sue revine în România miercuri, 13 mai, tot la Arenele Romane (Parcul Carol, București). După patru ani de la „Selah Sue”, albumul ei de debut, belgianca își lansează în acest turneu cel de-al patrulea disc, „Reason”. Electro-soul, trip-hop și ceva beaturi house se vor regăsi printre acordurile acestui ultim album.

selah sue_afis

Prețul unui bilet la Golden Circle este 150 lei, iar la Normal Circle de 120 lei. Tichetele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim (magazinele Orange, Domo, Germanos, Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești). În ziua concertului vei găsi bilete la 140 lei (Normal) și 170 lei (Golden).

Am pregătit un concurs pentru tine, dacă te consideri norocos din fire. Îți dau o invitație simplă la concert dacă îmi spui, într-un comentariu la acest post, o traducere amuzantă în română a unui refren de la Selah Sue. Concursul se încheie duminică, 10 mai, la ora 22:00. Te rog să te înscrii cu o adresă de mail validă pentru a putea fi contactat ușor. Câștigătorul va fi ales prin Random.org. Și nu uita să-ți verifici inbox-ul luni la amiază pentru a afla dacă ai câștigat 🙂

Urmărește eventul de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele updates.

Ne vedem acolo!

PS: Până la concert ascultăm albumul „Reason” pe Deezer, da? 🙂