Importanța serviciilor medicale la domiciliu

Spre norocul meu, am avut nevoie să ajung de urgență la spital doar de două ori. Prima dată când aveam vreo 10 ani și m-am operat de apendicită. Iar a doua oară am fost la spital când a dat un bou cu mașina peste mine la 19 ani. Și acum țin minte cât de stresată era mama când m-a pus polițistul să suflu-n fiolă. Din fericire pentru ea, apăruse 0,0%. În fine, în afară de cele două dăți, nu prea am avut grijă de mine, spre rușinea mea. Când eram mică mă cățăram prin toți copacii (din care mai și cădeam, evident), la tenis eram mai tot timpul julită-n genunchi și palme. Făceam analizele foarte rar, mergeam la un consult doar când mă durea ceva atât de tare și nu știam dacă trebuie să o aștept pe Moarte sau nu, d-astea.

Dar acum că au mai trecut anii, am început cu „au, spatele!”, „au, iar mi-am bulit glezna!”, „au, parcă șoldul ăsta nu stă cum trebuie!”, „au, cred că mor!”. Iar acum că sunt și eu în rândul cetățenilor cu job, mai greu cu programarea la analize anuale, dentist sau controale de rutină. Pur și simplu nu e timp și pentru mers acolo. Și sunt sigură că mai sunt unii mult mai ocupați decât mine, care ar prefera să stea cu durerea decât să plece din biroul din Pipera pentru stat la coadă, control și venit înapoi la corporație. Nu degeaba e expresia „Sănătate, că-i mai bună decât toate”. Orice disconfort (fizic și/sau psihic) ai avea, nu poți avea randament 100% la muncă, de exemplu. Iar „Lasă, că trece!” nu funcționează de fiecare dată.

Din acest motiv, cei de la Scorseze Medical Group, cel mai mare serviciu de ambulanță privată din țară, au lansat un pachet de servicii medicale la domiciliu. Scorseze pune non stop la dispoziția clienților săi solicitări de urgență, consultații medicale, recoltare de probe, chiar și doar sfaturi medicale prin telefon.

Cu acest pliant puteți beneficia de pachetele pentru adulți sau pentru copii. În schimbul unui preț de 14 euro/lună pentru abonații Scorseze Ambulanță și 7 euro/lună pentru copii, te poți folosi un an de zile de următoarele servicii:

  • patru consultații medicale la domiciliu;
  • două solicitări de urgență la domiciliu;
  • două recoltări analize la domiciliu;
  • set anual analize de laborator (chiar și fără recomandarea medicului de familie);
  • electrocardiogramă;
  • patru ședințe de puericultură la domiciliu;
  • și multe altele.

Băgați 021.98.28 în agenda telefonului, just in case.

Iar drept salut de final, vă urez ce-mi spune orice farmacistă când ies de la ele din prăvălie: „Sănătate!”