Rock pentru legănat copiii

Rock pentru legănat copiii

Dă-i play și continuă să citești.

Nu știu alții cum sunt, dar câteodată mai am chef și de cover-uri mai chill, cover-uri ce nu-mi umplu casa și biroul de decibeli. Așa că am găsit o trupă care, deși nu mă încadrez în targetul lor, sună foarte fain.

Trupa pe care vi-o recomand este Sweet Little Band, iar proiectul lor se numește Babies Go. Babies Go este o colecție de triluri numai bune de liniștit și adormit copiii. În copilărie, dezvoltarea creierului și a imaginației sunt cele mai importante. Din acest motiv toate jucăriile, obictele, îmbrăcămintea, etc sunt colorate și/sau scot diverse sunete, nu doar pentru a-i sări în ochi puștiului și a fi hipster.

Pe lângă Metallica pe care v-am prezentat-o deja, mai au cântece de leagăn cu Babies Go Lenny Kravitz, Led Zeppelin, Nirvana, Ramones, Beatles, Bob Marley, ABBA, Queen, AC/DC, Bon Jovi, Coldplay, Robbie Williams și lista poate continua.

Și nu, nu trebuie să dai în mintea copiilor pentru a asculta așa ceva. Eu, de exemplu, ascult când muncesc sau când citesc. Neavând versuri, nu-mi pot distrage atenția.

Rocking your baby to sleep has been given a whole new meaning.