RealRoom Escape

RealRoom Escape

Ieri a fost ziua unei prietene și ne-am gândit în legătură cu cadoul, ne-am răzgândit, ne-am mai gândit încă o dată și am luat hotărârea să o ducem la RealRoom Escape. Ce înseamnă asta? Pentru o oră ești închis într-o cameră, ești introdus într-o poveste și trebuie să găsești indiciile necesare și să rezolvi puzzle-urile pentru a ieși din cameră la timp. Nu vă voi zice obstacolele pe care le-am avut de trecut, pentru că vă voi strica toată șmecheria. Dar țin morțiș să vă spun că a fost foarte mișto. Money well spent.

Am primit la început un instructaj în care am aflat de conceptul jocului, de povestea de care vă menționam și mai sus, de faptul că n-avem voie cu telefoanele mobile în cameră, mai bine stăm afară dacă suntem gravide sau avem probleme cu inima, vom primi hint-uri de la el dacă ne încurcăm, camerele sunt întunecate, dar avem lanterne, etc.

RealRoom Escape vor să aibă la final 10 episoade (10 jocuri diferite, fiecare cu scenarii separate); am înțeles că astăzi dau drumul la episodul 2, which is nice. Pentru 2-3 persoane este destinat scenariul „single room escape”. „Double room escape” este pentru un grup de 4-6 persoane, în care cele două echipe trebuie să concureze, dar și să se ajute una pe cealaltă, pentru a reuși să iasă din cele două camere. Dar scenariul care mi se pare cel mai fain din ce ne-a spus Keeper-ul este „Escape the Mansion” (pentru maxim 20 persoane, 2 ore de joc). Acesta se joacă în toată casa, tot pe echipe, dar trebuie să comunice între ele, să facă schimb de camere, să mute obiecte dintr-un loc în altul.

Prețurile sunt următoarele:

– Single Room – 135 lei (105 lei cu reducere de student);

– Rouble Room – 270 lei (240 lei cu reducere de student).

Pănă în acest moment au participat aproximativ 2000 de curioși la RealRoom Escape, iar timpul cel mai bun pentru o echipă ce a ieșit din cameră a fost de 47 minute. Pe noi ne mai lăsat Keeperul 15 minute suplimentare întrucât eram super aproape de final.

Pe lângă faptul că pleci de acolo all excited și durează ceva până-ți revii din „mister”, mi se pare o alternativă foarte faină de teambuilding-uri, de aniversări sau, de ce nu, de o ieșeală într-o seară la o bere cu prietenii.

Rezervările se fac la Keeper (of course) pe site sau mai mail (keeper@realroomescape.com).