PRIME România recrutează!

PRIME România recrutează!

PRIME România este grupul acela de copii frumoși studenți la Comunicare și Relații Publice, singura asociație din țară în care înveți insight-uri din PR, HR, marketing, event planning și graphic design. PRIME a împlinit anul acesta 18 de activitate având la activ 7 ediții de PR&Ad Fair, 46 de ediții PR Tea & Ad Cookies, 6 numere ale primei reviste specializate în PR (despre care v-am povestit aici), PR Forward, 12 ediții de CNSC și multe alte evenimente. Asociația este compusă din proiectele mai sus menționate, dar și din cele cinci departamente: PR, HR, Marketing, Events și Digital. Înțelegeți voi cu ce se ocupă fiecare. O „recenzie” a activității mele din PRIME, în special despre PR&Ad Fair, o puteți citi în acest post.

Având în vedere că s-a deschis anul universitar de curând, au început și asociațiile studențești să recruteze.

Indiferent dacă eşti student la Comunicare şi Relaţii Publice, Publicitate, Marketing, Jurnalism, Sociologie, Psihologie sau la orice altă facultate, PRIME este locul perfect pentru a te bucura de studenţie în stilul unui viitor profesionist! Aici „furi meserie” de la coordonatorii tăi, intri în contact cu profesioniştii din domeniu şi primeşti sfaturi de valoare în timp ce participi la teambuilding-uri de neuitat, petreceri care te lasă mereu cu un zâmbet pe buze şi Şcoli PRIME unde formezi prietenii pe viaţă.

afis

Calendarul recrutării:

  • Trimite CV-ul tău și un text scurt prin care să convingi comisia că tu ești omul care le lipsește din echipă până pe 21 octombrie la recrutari@primeromania.ro;
  • Dacă e să treci de etapa asta, vei fi chemat la un interviu pe 24 sau 25 octombrie la Revolution Cafe (incinta Diverta, Piața Romană);
  • În perioada 28 octombrie – 4 noiembrie intri în perioada de probă, iar pe 7 noiembrie îți alegi în ce echipă a asociației vrei să faci parte.

Vă recomand cu toată inima să urmăriți pagina lor de Facebook și blogul pentru ultimele updates!