PR&Ad Fair - târgul de joburi și internshipuri în PR și Publicitate

PR&Ad Fair – târgul de joburi și internshipuri în PR și Publicitate

V-am mai spus acum vreo lună, în linii mari și personale, ce înseamnă PR&Ad Fair pentru mine, un fost organizator în 2012 și fost project manager în 2013.

Am zis în titlu „târgul” întrucât este singurul de acest profil din țară. Tinerii care-și doresc o carieră în relații publice sau publicitate sunt invitați săptămâna viitoare, pe 14 și 15 mai, la Hotel Siqua (Calea Plevnei, nr. 59A) între orele 12:00 – 19:00.

Participanții își pot cunoaște posibilii viitori angajatori, iar organizațiile invitate la târg își pot face o idee despre ce mai e nou cu „tinerii din ziua de azi” și își prezintă ofertele lor de joburi și internshipuri. Participarea la târg este liberă și nu necesită înregistrare.

Anul acesta, la PR&Ad Fair vor fi prezenți cu oferte de colaborare, sfaturi și materiale utile pentru participanţi: Godmother, Centrade, Rogalski Damaschin, FCB, Infinit Solutions, Creative Ideas, Hello Communication, Butterfly Media Group, Aurora Media, pastel, The Mansion Advertising, Chelgate, White Image, Geometry Global, JustAD, Porter Novelli, Roton, Universum Events, LINK Academy, ArCuB, ERKA, More than Pub, Improve Media, Orașul Antreprenorilor.

Vizual PR&Ad FairCu ce vine nou ediția a șaptea a PR&Ad Fair? Vor avea loc patru Sessions cu tema „Structura unei agenții”: „Client Service și Strategie” cu Geometry Global și „Creație” cu JustAD (joi, 14 mai); „Digital și Social Media” cu Infinit Solutions și „PR și Event Management” cu Porter Novelli (vineri, 15 mai). Sessions-urile vor avea loc la Casa de Cultură a Studenților (Calea Plevnei, nr 61), iar înscrierile se fac la adresa de mail befair@primeromania.ro. Taxa de participare este de 10 lei pentru fiecare Session.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, puteţi accesa site-ul nostru, ne puteţi scrie la befair@primeromania.ro sau urmări pe pagina de Facebook PR&Ad Fair.

Hărți cu locații prea pune toată lumea, așa că acești copii simpatici v-au făcut și un filmuleț de cum să ajungeți la Hotel Siqua.

Gata! Am terminat de anunțat informațiile importante pentru public, urmează partea sentimentală a acestui eveniment pentru mine. Tot la Casa de Cultură a Studenților a avut loc și ediția din 2012, când am fost organizator. Nu voi uita cât voi trăi cât am alergat pe scările alea, câte baxuri de Dorna am cărat pe scări și prin culoare întortocheate, cum eram la un moment dat cu toate fetele la standul unui băiat frumos, cum ne-au mulțumit participanții, agențiile și speakerii pentru un eveniment reușit. Sentimentul ăla la final de eveniment când ești atât de obosit încât ești plin de energie și te gândești doar la următoarele două chestii: „Dac-am dus asta până la capăt, atunci pot face orice!” și „Ăăă, now what?”.

În ediția din 2013, când eram coordonatoare de proiect, eram panicată la final de eveniment cu standurile. Trebuiau să vină cei de la firmă să-și ia standurile închiriate de noi înapoi. Urcată pe mese și hârșcâind diverse materiale lipite pe pereții standurilor, Yoyo (fosta coordonatoare și președintele PRIME România la vremea respectivă) mă tot striga să vin la ea. Am tot amânat-o cât am putut, voiam să-mi iau de-o grijă, pentru ca la final să văd că ne-a luat un tort cu „Felicitări pentru împlinirea celor 5 anișori!”. Drăguța de ea stătea cu tortu’ ăla-n brațe de ceva timp, așteptându-mă pe mine.

Heh, da, am atâtea povești de nu-mi ajunge o postare pe blog.

Dacă v-am plictisit cu bazaconiile mele, TLDR: PR&Ad Fair, 14-15 mai, Hotel Siqua.