Postmodern Jukebox concertează pentru a treia oară în România

Postmodern Jukebox concertează pentru a treia oară în România

Noroc de On this day-ul de pe Facebook conform căruia anul trecut pe vremea asta am anunțat că PMJ avea planificat un concert în București în martie 2017. Și știam că au lansat un album nou în iulie, amuzant denumit „New Gramophone, Who Dis?”. Așa că m-am gândit să le gâdil nițel site-ul că poate-poate suntem iar incluși în turneul de promovare al noului disc.

Și guess what (bine, ați avut și un spoiler în titlu…), suntem din nou pe hartă! Nu vă faceți program pe 16 mai 2018, întrucât scena de la Sala Palatului este iar ocupată de gașca Postmodern Jukebox. 

La concertul din martie n-am putut să-mi iau bilet și tare mi-am băgat unghia-n gât, mai ales că venise și Scott Bradley cu pianul său cu tot. Ah, dacă nu știați, „distribuția” trupei pentru concerte nu este anunțată înainte. Și asta am aflat-o în 2016 când altcineva la pian îmi gâdila scărița, ciocanul și nicovala, adică nu Scott. Au aici niște FAQ funny despre show-uri, dacă vă interesează. Dar sper să pot merge la anul în mai.

Biletele sunt deja disponibile pe eventim.ro cu prețuri cuprinse între 108Lei și 240Lei. Iar dacă nu sunteți available pe 16 mai pentru București, uitați aici lista cu toate orașele unde se vor opri.

Ultimul lor clip îl am pe repeat de câteva zile. Poate vă dă și vouă cu dependență 😉

Deci ia spuneți, partikipați pe 16 mai? 😀