Popcorn Time - Un fel de Netflix, dar nu chiar

Popcorn Time – Un fel de Netflix, dar nu chiar

Eu eram super fan Vplay când încă găseai la zi toate episoadele noi; noua variantă, Vplus, n-are încă toate serialele mișto (are doar două sezoane din F.R.I.E.N.D.S. de exemplu). La Vplay îmi plăcea că erau up to date toate serialele pe care le urmăream acum vreo 4-5 ani, faptul că majoritatea erau subtitrate și că aveam posibilitatea de a vedea automat mai multe episoade succesive fără să intru din nou în meniul site-ului.

Dar îi mulțumesc lui Pandutzu pentru că mi-a recomandat Popcorn Time, un program în care poți vedea o multitudine de filme și seriale pentru toate gusturile. Și ce e mai mișto e că e free. Da, te anunță mare și frumos că folosește torrents și că download-ul materialelor copyrighted e posibil să fie ilegal în țara ta, deci e pe riscul tău dacă îl folosești. Dar să fim serioși, doar trăim în România.

popcorn time

După cum ziceam, ei folosesc torrents. Deci da, tu seed-uiești în momentul în care vezi filmul/serialul pe Popcorn Time. După ce termini de văzut filmul, el va exista într-un folder temporar pe drive-ul tău până îți vei restarta PC-ul/laptop-ul. Dar dacă dorești să-ți păstrezi fișierele, poți umbla pe la setări și se rezolvă.

Fiind disponibil pe platformele Linux, Mac OS X, Windows și Android, programul poate fi afișat în 44 de limbi și ai de ales dintre 31 de limbi pentru subtitrare. Poți revedea filmul/serialul de câte ori vrei, ai nevoie doar de o conexiune la internet mai de doamne-ajută.

Deschizi aplicația, selectezi (ai filtrare pentru popularitate, gen, anul apariției, rating sau sortare alfabetică) dacă vrei film sau serial, intri pe ce îți surâde și citești câteva rânduri despre alegerea ta, anul apariției, durata și genul filmului, link-ul de IMDB; ai inclusiv și posibilitatea de a vedea trailer-ul oficial. Selectezi limba subtitrării (dacă te interesează) și dai play. Poți vedea filmul HD ori în VLC ori direct în program. Dar recomand să-l vezi direct în program pentru că poți pune inimioară de bookmark și este mai ușor de găsit episodele noi după ce intri în lista cu toate inimioarele.

N-am găsit nimic care să-mi displacă la acest progrămel. Bine, poate faptul că nu au încă F.R.I.E.N.D.S., dar asta se rezolvă, nu e bai 🙂