Pierdut: Hobbes, tigru de pluș

Pierdut: Hobbes, tigru de pluș

Oricât de macho vă credeți voi toți, mai mult ca sigur când erați mici ați avut o jucărie pe care ați cărat-o cu voi peste tot. Hai, recunoașteți! Chit că era o păpușă, un ursuleț de pluș sau o mașinuță roșie. Numai părinții-și mai amintesc ditamai scandalul din casă când a dispărut superjucăria.

Asta e lecția pe care a învățat-o familia Lake în momentul în care Owen, băiatul lor de 6 ani, și-a uitat iubitul tigru de pluș în Tampa International Airport (TIA). Familia, fiind în drum spre Houston, nu a mai avut timp să se întoarcă după tigrul Hobbes. După apelul mamei, staff-ul aeroportului l-a găsit pe Hobbes. Și nu doar că a recuperat jucăria, staff-ul a avut grijă s-o trimită într-o aventură până când stăpânul ajungea să o recupereze. Partea și mai drăguță a acestei povești e că băieții de la TIA au postat poze pe Facebook-ul aeroportului pentru ca și alții să afle de tratamentul special de care are parte Hobbes 🙂

A verificat dacă totul este ok în turnul de control…

I-a cunoscut pe angajații TIA…

I-au curs băluțele după înghețata din aeroport…

Când familia Lake a ajuns înapoi în TIA, staff-ul aeroportului i-a dăruit lui Owen un album foto cu „excursia” lui Hobbes.

Cât de faină e asta? Faith in humanity restored.