Pas în doi [concurs voucher]

Pas în doi [concurs voucher]

Pas în Doi, una din cele mai bune școli de dans, a invitat câțiva bloggeri și vloggeri la o ședință de zbențuială și 1-2-3 1-2-3-uri. Sinceră să fiu, nu auzisem de Pas în Doi până acum, dar mai bine mai târziu decât niciodată, nu? După ce-am depășit momentul critic de „OK, dar eu cu ce mă îmbrac?”, am pornit spre sala de dans. E destul de ușor de ajuns, aproape de Foișorul de Foc. Un pic stresată că nu știam pe nimeni de acolo, încă de la intrare m-au primit doi dintre organizatori: un prieten și un fost participant la unul din evenimentele mele de la muncă. Ne-am amuzat că-i știam pe amandoi din cercuri total diferite și m-au condus spre vestiar.

Iar apoi a început toată șmecheria. Pe cât de crispată eram eu la început, pe atât de crispați erau și ceilalți colegi bloggeri. Nu degeaba au hotărât organizatorii ca toată acțiunea asta să se numească #BloggersCanAlsoDance, știau ei ceva. Cei 5 instructori foarte faini, finaliști și campioni la naționale și mondiale, au știut cum să ne îndrume și să ne explice pașii.

Pe lângă asta, am aflat răspunsul la o întrebare veche de-a mea: „OK, dar cum îmi dau seama când e pasul 1 într-o melodie pe care n-o știu? Mai ales într-un cântec fără versuri?” Just feel it, îți vei da seama.

Am trecut până la urmă de tracul ăla, a fost fun și cred că tuturor din sală le-a plăcut. Am avut și niște numere de magie ale unui puști foarte mișto, Andrei Curelea.

Iată vlog-ul Lorenei din ziua respectivă:

Și pe cel al lui Horia:

pas in doi 1 pas in doi 4

De asemenea, am un cod de reducere 25% pentru 12 lecții pentru primii 10 doritori ce-mi trimit mail la pintilii.anca@gmail.com. Primul venit, primul servit! 🙂

pas in doi_group photo