Part-time job în studenție

Part-time job în studenție

Sunt studenți ce trec prin facultate ca gâsca prin apă. Alții chiar își bat capul. O parte din ei, cei ce doresc și celor ce le perminte timpul, se implică în diverse activități extracurriculare (asociații sau diverse part-time jobs).

Observând că doar noțiunile predate în facultate nu mă ajutau mai deloc, m-am hotărât să mă înscriu în PRIME România, dar să-mi iau și un part-time într-o agenție de PR. Și da, în aceste două locuri am aflat, pe bune, care-i treaba cu industria comunicării. Pentru că teoria din 1800 toamna nu se mai pupă cu cerințele și provocările actuale. Și, știi cum e, după ce că sunt doar 4 ore (teoretic), câteodată chiar n-ai chef să te apuci de treabă chiar imediat cum ajungi la birou. Așa că task-urile se adună, iar deadline-urile se apropie din ce în ce mai tare. Ca să nu mai menționez că majoritatea vor să le rezolvi treburile ASAP. Și iată că și azi stai peste program la birou… E superb!

Amicii mei, Cosmin și Marina, doi mândri PRIMEiști și studenți în anul II la Comunicare, descriu perfect acest sentiment: