O aplicație mișto - ialoc.ro

O aplicație mișto – ialoc.ro

În timpul săptămânii îmi încep diminețile cu Guerrilla de Dimineață, iar de ceva vreme Dobro, Gilda și Matei au o campanie cu Bucureștiul Întreprinzător în care cei care au un business își prezintă afacerea și pot câștiga reclama gratuită pe post timp de o săptămână. O campanie mișto pe care o foarte recomand, apropo. În fine, și la un moment dat sună un tip care spune că are o aplicație numită ialoc.ro. Instant a început să-mi cânte în cap Trage aer în piept, ia un locDar nu, ideea mi se pare foarte tare și de când o folosesc viața mea e mai roz. Continuăm articolul cu un moment teleshopping:

Te-ai săturat să aștepți să-ți răspundă cineva de la barul în care vrei să bei o bere diseară? Nimeni din gașcă n-are timp sau chef să facă rezervare în pubul ăla mișto? Vrei să o scoți în oraș, dar pentru că e meci peste câteva ore, nu știi unde o să găsești o masă liberă vineri seara? Sau pur și simplu nu-ți place să vorbești la telefon? *imagine cu o gagică faină ce scoate din geantă smartphone-ul* Acum e totul mai simplu! Folosește aplicația ialoc.ro!

Lăsând miștoul deoparte, să vă zic cum funcționează. După ce ți-o downloadezi de pe App Store sau Google Play, bagi contul de Facebook (pentru ca tu să nu-ți mai scrii de fiecare dată numele și telefonul fără să fie nevoie să-ți creezi un cont).

1. Îți cauți și alegi o locație din cele peste 1.500 pe care le au în listă:

ialoc_ro_alegerea_localului

2. Dacă nu știi cum e pe acolo, ai o descriere scurtă, precum și contactele localului (adresă, intervalul orar, hartă și număr de telefon dacă vrei să suni să întrebi ceva):

ialoc_ro_local

3. Apoi îți alegi numărul de persoane, ziua și ora:

ialoc_ro_alegere

4. Scrii ceva la observații (eu de exemplu mai scriu „terasă” sau „interior”):

ialoc_ro_rezervarea

5. (Exemplu pe bune, o rezervare făcută ieri pentru azi de mine) Îți confirmă cererea…:

ialoc_ro_cerere

6. … apoi în câteva minute ți se confirmă rezervarea prin SMS, mail ȘI notificare din aplicație (deci n-ai niciun motiv să spui că n-ai primit):

ialoc-ro_rezervare_confirmata

Și da, chiar funcționează. Sau cel puțin eu n-am avut probleme până acum. Într-o sâmbătă seara m-am luat cu vorba, nu m-am uitat cât e ceasul și am realizat că nici dacă mă teleportez nu voi ajunge la timp în pub. Grăbită, am google-uit telefonul din locație pentru a suna și a anunța că întârzii 15 minute (detest să întârzii undeva, mai ales să nu anunț din timp), „Bună seara, sunt Anca Pintilii. X pub?”, „Bună seara! Nu, sunt Y de la ialoc. Cu ce vă pot ajuta?”. Fac un scurtcircuit de blondă, mă uit la telefon și-mi dădea cu virgulă. „Ah, scuză-mă, credeam că am sunat la X pub, voiam să anunț că am o rezervare, dar voi întârzia 15 minute”. Când mi-a zis „Nicio problemă, îi anunț eu că întârziați un pic.”, nu-mi venea să cred. Tot nu am înțeles cum i-am sunat pe ei (repet, sâmbătă seara când omu’ normal e în oraș sau în fața Netflixului) și nu pe cei din bar. :))

Concluzia: deși cică există din ianuarie 2016, eu abia acum am descoperit-o. Vă foarte recomand ialoc.ro! Dați-i o șansă. Cu plăcere! 🙂