O aplicație ce nu-ți blochează ecranul mobilului

O aplicație ce nu-ți blochează ecranul mobilului

Hai să o băgăm pe modul teleshopping:

  • Din motive de securitate ți-ai setat ca ecranul mobilului să se deblocheze cu un model (pattern) sau folosind un singur buton? Blocarea automată e setată după un anumit număr de secunde? Dacă răspunsurile sunt „da” și „da”, continuă să citești.
  • Locuiești singur și ai ajuns acasă sau într-un loc sigur și te-ai săturat să-ți introduci de fiecare dată pattern-ul când îți deblochezi ecranul? Primești multe notificări și ți-e lene să dai cu dejetu’ pe ecran pentru a le putea citi? Dacă răspunsurile sunt „da” și „da”, continuă să citești.
  • Te uiți la filmulețe, citești articole lungi sau folosești GPS-ul și ți se tot blochează ecranul? Ți-e lene să dezactivezi blocarea ecranului cât ești singur pentru ca apoi să o activezi din nou pentru când ajungi la bere cu prietenii? Dacă răspunsurile sunt „da” și „da”, continuă să citești.

Ei bine, tocmai am descoperit aplicația Stay Alive. Îți poți seta (chiar din bara de sus) dacă dorești ca display-ul să nu se blocheze când e la încărcat, când e doar pe baterie sau în ambele cazuri. Dacă vrei să ruleze aplicația doar când folosești anumite aplicații deja instalate, există o setare și pentru asta. De asemenea, pentru a nu-ți consuma chiar toată bateria, poți alege să scadă puțin luminozitatea ecranului sau când îl pui într-un desk/car dock.

Să mai spun că e gratuită, deși nu afișează nicio reclamă? Puteți descărca aplicația de aici pentru Android și de aici pentru iOS. Viața mea e mai roz de când am instalat aplicația :))