Nici hoții nu mai sunt ce au fost…

Nu știu alții cum sunt, dar la mine în Mordor totul e diferit față de restul populației. Hai să spunem că totul e special, nu prost.

Luni, 7 iulie, în jurul orei 3 dimineața doi indivizi, să îi numim Fred Flinstone și Mutulică (veți afla mai încolo de ce), s-au gândit ei că ar fi o idee bună să spargă sediul unei agenții imobiliare din Mordor. Pentru că de ce nu ai încerca să furi din locul care face căcălău (pardon my French) de bani în această zonă? Mi se pare absolut normal…

În cinci minute, ajutându-se de o rangă, Mutulică a deschis ușa, timp în care Fred stătea de șase. Tind să cred că dacă îi vedea careva, se urcau repede în „footmobile” și ar fi dat repede, repede din picioare pentru a nu fi prinși. Dar poate mă înșel, niciodată n-ai cum să știi ce se poate ascunde în mințile unor infractori atât de periculoși. În timp ce Mutulică freacă puțin ușa aia, Fred se uită foarte frumos și expresiv, cu ochii lui de cățeluș înfometat, la camera video. Și-ar fi făcut un selfie, dar am o vagă impresie că erau contracronometru.

Bun, pacpac, barosani de barosani, șefii la bani intră într-un final în sediu și fură 3 laptop-uri. 3 laptop-uri. 3. 3!!

Sursa foto: www.anyplace.ro

Sursa foto: www.anyplace.ro

Și pleacă.

Wow, băieți, câtă inspirație și sete de bani ați avut. Ce-i drept, având în vedere că Mutulică și-a tras niște blugi 3/4 pe picioarele lui de gazelă și s-a încălțat cu un soi de espadrile înainte să vină „la furat”, așteptările nu sunt prea mari. Mie imi place maxim cum călcau ei când erau in birou – ușor, pe vârfuri, să nu trezească pe cineva. Până și eu aș fi furat mai inteligent, jur…

Uitați și înregistrarea postată de agenție pe YouTube:

Acești hoți deosebit de periculoși au fost prinși, evident, deja. Și în continuare veți afla de ce l-am denumit așa pe Fred Flinstone.

Sursa foto: https://www.facebook.com/SudRezidential

Sursa foto: https://www.facebook.com/SudRezidential

 

Out in the streets, they call it Mordor.