Neil Patrick Harris în reclama pentru Heineken Light

Neil Patrick Harris în reclama pentru Heineken Light

Pe Neil Patrick Harris nu ai cum să nu-l știi, fie că ai văzut How I Met Your Mother, fie că nu. Omul este un personaj aparte care este mișto și fără fițe chiar și în spatele camerelor. Ei bine, în noul spot video pentru Heineken Light, n-are voie să bea din sticla căreia îi face reclamă.

Majoritatea agențiilor de publicitate ce au clienți brand-uri de alcool au diverse reguli de care trebuie să țină cont pentru ca reclama să fie difuzată, inclusiv faptul că este interzis băutul de bere. Publicitarii de la Wieden + Kennedy New York au făcut din acest lucru întreg conceptul ad-ului Heineken Light.

Pe scurt, actorul, regizorul, magicianul NPH dezbate în aproape tot spot-ul cu regizorul motivele pentru care el nu are voie să bea bere într-o reclamă despre bere; NPH vine chiar cu diverse soluții, inclusiv să toarne bere Heineken în sticla goală de Heineken Light și abia apoi să o bea.

Cei de la Heineken au avut întotdeauna spot-uri și campanii faine și care-ți fac pielea de găină. Așa că, ingenioși de fel, ei au mai făcut un clip de 15 secunde 🙂