Un nou show mișto pe Netflix

Un nou show mișto pe Netflix

Bună, sunt Anca, în două luni fac 27 de ani și sunt obsedată de niște chestii. Dacă văd un clip mișto pe YouTube, în 10 secunde apar încă 5 taburi în bara de Chrome cu alte recomandări din aceeași categorie de videos pe care vreau să le văd. Mă opresc greu din binge-watch la audiții America’s și Britain’s Got Talent, dansuri „surpriză” între mireasă și socrul-mic, soldați ce revin acasă, epic fails șiii… orice clip cu titlu mișto marca Ellen DeGeneres/Jimmy Fallon/Jimmy Kimmel/James Corden/Graham Norton/Stephen Colbert/Conan O’Brien.

Nu înțeleg de ce noi nu putem avea emisiuni pe TV de genul ultimei categorii de mai sus. Sigur și americanii au Capatoșii și Drăgușencele lor, dar pot să jur ca s-ar găsi invitați faini dacă ar avea unde să vină. Din punctul meu de vedere, singurul exemplu de emisiune care are potențial e „Show de seară” cu Viorel Dragu pe Comedy Central.

După 33 ani de talk show, David Letterman tocmai ce-a lansat astăzi un serial pe Netflix: „My next guest needs no introduction with David Letterman”. Pe scurt, în fiecare episod intervievează oameni mișto, iar primul invitat era Barack Obama. V-am spus deja căt de mult îmi plac Barack & Michelle (interviul ăsta e priceless, dar și filmul „Barry” e-ntr-un mare fel).

Un episod plin de istorie, viața lui, drepturile negrilor de a vota, familie. Discuții serioase, dar și amuzante. Și câteva mișto-uri făcute unul altuia. N-am pierdut 55 minute degeaba uitându-mă la el, poate o să-ți placă și ție. Ah, și la final afli cine e următorul invitat. 😉