Mi-e dor constant de...

Mi-e dor constant de…

… mare. Când e cald, aș sta toată ziua ca leguma la soare pe plajă, aș sta în apă până mi se murează pielea, aș privi cerul albastru prin umbrela de paie. Dar marea pentru mine nu înseamnă doar asta, ci mai mult decât atât. E locul în care sunt doar eu cu mine, toată zen și mă gândesc la nemurirea sufletului. Pentru că n-am apucat să văd marea iarna, încă visez la asta. Ce contează că e totul închis, frig în draci și plictisitor? Mi-aș pune șapte straturi de pulovere, m-aș așeza pe nisip și m-aș gândi la tot și la toate.

Da, nu te duci la mare de 1 mai pentru a prinde UV-urile întorcându-te mai colorat acasă sau pentru a sta liniștit fără aglomerație. Mergi la mare de 1 mai pentru a-ți restarta cheful de viață după o pauză de 8-9 luni. Am vizitat acum câteva veri, pentru prima dată, Barcelona. M-am îndrăgostit de locul ăla și, dacă aș putea, acolo m-aș muta mâine. E singurul loc (cel puțin în care am fost până acum) care-i o combinație dintre litoral și oraș agitat, turistic, mereu în mișcare și cu ceva de făcut și după ce-ți rezolvi task-urile de la birou.

AmbasaDOR 04 (1)

Deci, da. Mi-e dor constant de mare. Mi-e dor de mare chiar și când sunt la mare. Și nu mă deranjează dacă nu înțelegeți asta, fiecare cu dorințele și gusturile lui.

Pentru prima dată, pe 13 mai, România va sărbători Ziua Internațională a Dorului. Dacă ți-e dor de cineva drag, ești invitat să sărbătorești cu noi pe 13 mai 2015, 2016, 2017, ș.a.m.d.

 „În Orașul Minunilor, emoțiile sunt cele mai importante și, aici, după cum am văzut în ultimele luni, se regăsesc foarte mulți dintre români. Ziua Internațională a Dorului este propunerea noastră pentru a crea o sărbătoare care poate fi celebrată și de restul lumii. Este o sărbătoare românească, ce vorbește despre sufletul românesc și forța inventivă a poporului nostru. Pe 13 mai sper ca milioane de români, inclusiv cei din afara țării, să-și sărbătorească dorurile. O sărbătoare durează o zi, dar emoțiile ei pot dura o viață întreagă.“ a declarat Cornel Ilie, liderul Trupei VUNK și fondatorul Oraşului Minunilor.

Miercuri, 13 mai, îți propun să le transmiți un mesaj celor dragi pe Facebook, Twitter, ce vrei tu, cu hashtag-urile #ZiuaDorului și #DorulMeuEste.