Marius Matache lansează albumul Alchimie

Marius Matache lansează albumul Alchimie

*Drum rolls, please* Marius Matache vă invită pe 16 mai la concertul de lansare al celui de-al doilea album al său. L-am ascultat deja și pot să vă spun cu mâna pe inimă că merită să achiziționați un bilet și-un CD.

Intitulat Alchimie, acesta reprezintă un album semi-conceptual, o poveste cu 11 capitole, realizat într-un registru sonor diferit față de cel cu care Marius Matache își obișnuise publicul pe HOINAR prin Piața Matache, albumul său de debut din 2013. Acest fapt se datorează colaborării cu Victor Panfilov (producătorul muzical al acestui disc), care “condimentează” folkul energic al artistului cu o amprentă retro-rock.

Pe lângă Victor Panfilov, Make a mai colaborat și cu Sorin Poclitaru (versuri), Vlady Săteanu (bas), Cristian Mihai (nai, voce), Vladimir Sergheev (tobe), Lyuben Gordievski (pian), Alexandru Panfilov (chitare electrice). Coperta este realizată de Radu Tudoroiu printr-o tehnică foto ce implică fericianură de potasiu și azotat de amoniu, veche de mai bine de un secol, unul din primele procese fotochimice stabile utilizate în istoria fotografiei. Make a explicat aici de ce a ales apa, aerul, focul și pământul drept simboluri ale întregului album Alchimie.

Afis_Bucuresti_web

Concertul de lansare va avea loc luni, 16 mai, ora 19:00, în Sala Mică a Palatului Național al Copiilor (Bd. Tineretului, nr 8-10, București).
Biletele le puţeţi achiziţiona de pe iabilet.ro. Preţul unui bilet mai este 36 lei doar azi, 3 mai, iar de mâine acesta va costa 45 lei.

Deci ne vedem acolo, da? 😀