Marius Matache - Alchimie

Marius Matache – Alchimie

Despre turneul prin țară al lui Marius Matache (sau Make) v-am mai spus. Are 11 ani de când a urcat pe scena folk, a scos un album („HOINAR prin Piața Matache”) și a lansat în 2014 un clip pentru „Cât de Mult” pe care-l găsiți mai jos. Între timp, „Primăvara HOINARă” s-a încheiat, deci Make a avut timp să se focuseze pe lansarea celui de-al doilea album al său intitulat „Alchimie”.

Fiind și blogger, coperta primului său disc are o listă de bloggeri ce i-au fost alături și l-au ajutat cu promovarea. Pentru lansarea „Alchimiei”, Make vrea să facă același lucru.

Dacă primul album a beneficiat de o expunere atât de bună, acest fapt se datorează într-o măsură foarte importantă celor 33 de bloggeri oficiali, cărora le mulțumesc din suflet pentru ajutorul lor neprețuit. Și cum ideea mea de copertă a bloggerilor a prins teribil, mi se pare absolut firesc să păstrăm tradiția și pe acest album.

Deci, dacă ești un blogger serios, îți plac muzica și stilul lui Make, lasă-i un comentariu aici sau un mail în care să-ți „manifești intenția” până la 1 septembrie 😀