Mâine se închid înregistrările pentru The Color Run

Mâine se închid înregistrările pentru The Color Run

Mai sunt aproximativ 500 de bilete la The Color Run București, cursa aia în care alergi de nebun și lumea aruncă în tine cu vopsea și sclipici. Cea de-a cincea ediție are loc sâmbătă, 25 aprilie 2015, în Piața Constituției din București. Research-uind info despre acest event, am dat peste rubrica „Întrebări frecvente”. Mă amuză maxim cum comunică omuleții lor! Să vă dau niște exemple:

Cât de strict este codul vestimentar „în alb” de la startul cursei?
Pe traseul evenimentului vom avea plasați ofițeri de poliție vestimentară. Dacă mai mult de 11,8% din îmbrăcămintea voastră este de altă culoare decât alb, veți fi arestați și trimiși la închisoarea The Color Run™ .

Cum este împrăștiată culoarea? O să fiu rănit, mutilat sau ucis?
Ha ha ha! Asta e „maximă”. Nu, nu doare deloc. E ca o bătaie cu zahăr pudră.

Sunteți siguri??? Nu va fi niciun adolescent cu pușca de paintball pe-acolo?
Da. Suntem 100% siguri.

Celebrând sănătatea, originalitatea, bucuria și mai puțin cronometratul timpilor de alergare, The Color Run s-a lansat în ianuarie 2012, atingând deja pragul de 100 de evenimente și 1 milion de participanți nebuni. După fiecare kilometru (din totalul de 5) parcurs/mers/alergat/galopat/târâit, cineva aruncă în tine cu pliculețe de vopsea colorată.

După cum ziceam și în titlu, mâine, 22 aprilie, este ultima zi în care te poți înregistra la cursă. Înscrie-te aici completând form-ul, iar prețul este 90 lei. Kit-urile de participare se iau până vineri de la Promenada Mall (etajul 1, lângă magazinele Orange și Intersport). Harta cursei (start, finish, punct de hidratare, etc) e disponibilă aici.

Programul este următorul:

15:00 – Sosirea participanților
17:00 – Primul start – vor fi mai multe starturi, astfel încât în dreptul punctelor de culoare fiecare participant sa aibă parte de o experiență cât mai intensă. Cursa este necompetitivă.
17:00 – 18:00 The Color Run Experience: alergare/mers – pe traseul de 5km.

La KM 1,2,3 și 4 te așteaptă porți uriașe de culoare, iar la KM 5 – o avalanșă de sclipici!
18:00 – 21:00 The Color Run Festival: Un line-up de DJ, interacțiune cu cei mai tari instructori de dans și fitness.
19:30 – The Color Run Explosion: Păstrează pudra pentru festival și colorează-te în mii de combinații.

Exploziile de culoare se vor repeta pe parcursul festivalului astfel încât tu și prietenii tăi să vă bucurați de cât mai multă culoare!


Urmăriți event-ul de Facebook pentru ultimele updates.

V-am pupat colorat, ne vedem sâmbătă!

PS: Întrebarea mea e următoarea: de unde pot să iau un unicorn branduit d-ăsta?