Mâine începe BikeFest 2014!

Mâine începe BikeFest 2014!

După cum spuneam și într-un post anterior, acum o lună a apărut în viața mea o iubire nouă, suplă, ochi albaștri, face exact ce îi spun eu să facă. O țin pe Baby Blue romantic de mână când ne plimbăm, ne sincronizăm chiar și la viteza de mers. Mi se rupe sufletul când se mai împiedică de o piatră sau se afundă în nisip și nu se poate mișca la fel de repede. Noaptea îmi luminează drumul cu un bec alb și fundul cu un far roșu.

N-am participat niciodată la vreun concurs de pedalat și condiția mea fizică nu prea mai face față, dar am acceptat provocarea celor de la I’Velo de a mă distra la BikeFest weekendul acesta și m-am înscris la I’Velo Pentathlon. Timp de două zile (13-14 septembrie), parcul Izvor este gazda competiției de ciclism urban BikeFest.

10636000_552127621583724_392595446930348994_n

Fie că ai un fixie, un mountain bike, o cursieră, o bicicletă vintage sau o bicicletă I’Velo, vino la BikeFest, ești binevenit.

BikeFest înseamnă distracție, adrenalină, energie, timp frumos petrecut de tine cu noi. Vei găsi cele mai fun competiții, un Pentathlon cu 5 probe noi, care îți vor testa rezistența și forța, dar și activități de relaxare, super concerte și multe, multe premii.

I’Velo Pentathlon este un circuit de 5 probe (anduranță, îndemânare, urban, orientare, echilibru) ce-ți va testa rezistența și viteza; băieții vor avea în total de parcurs 9 km, iar fetele (pentru că sunt niște doamne), 7 km. Fiind contracronometru, dacă nu reușești să termini o anumită probă, ești descalificat. Eu știu sigur că nu voi câștiga, dar ma duc pentru ca sună fun. Și de ce să dorm într-o sâmbătă dimineață când pot arde niște calorii, hehe. Voi ocoli gropi, voi urca scări cu Baby Blue pe sus, voi băga sprint la început pentru a avea avantaj. Iată filmul de prezentare al Pentathlon-ului.

Am pregătit competiții inedite, un tur ciclist de seară, cel mai mare maraton de cycling organizat până acum în România, cu mai multe biciclete față de anul trecut, un maraton de aerobic, super concerte, proiecție de film, workshop-uri și ateliere creative, multe premii și multă voie bună!

Dacă nu ai apucat să te înscrii, poți face asta până la ora 20:00 aici: www.bikefestromania/inscrie-te și ne vedem mâine la 10!