Lansarea numărului șase al revistei PR Forward

Lansarea numărului șase al revistei PR Forward

Am fost mândru membru PRIME România pentru doi ani (2011 – 2013), timp în care mi-am pus pe tavă sufletul, timpul și curiozitatea de a învăța și practica PR-ul; toată lumea știe că majoritatea teoriei din facultate există doar ca să fie ceva scris pe materialele de curs. De exemplu, dacă vrei să redactezi un comunicat de presă pentru un eveniment din 1800 toamna, regulile predate la facultate sunt perfecte. Dar nu despre facultate vreau să vă scriu acum, ci despre prima revistă specializată în relații publice.

Eram acolo când îi căutam pe cei doi foști membri ai asociației ce, cu vreo 10 ani în urmă, au luat domeniul public-relations.ro și aveam nevoie de datele de logare pe site. Eram acolo când ne gândeam ce mișto ar fi dacă noi, PRIME România, am face prima revistă specializată în PR. Eram acolo când cele două idei au fost combinate. Și așa a luat naștere PR Forward. Între timp, PR Forward a scos cinci ediții online, săptămâna viitoare urmând lansarea celui de-al șaselea număr.

Screenshot_2

Iată mai jos doar o parte din articolele și interviurile ediției noi:

În acest număr, PR Portraitul este realizat de un duo de succes, Monica Jitariuc și Oana Bulexa, Managing Directors la MSLGROUP The Practice, în timp ce Alexandra Burdulea ne ajută să ajungem în culisele… PR-ului Cultural, iar Dana Berghes, freelancer, și Edvigia Taru, PR Relations Officer Delia și Gojira & Planet H, țin ritmul cu Music PR. Continuăm cu Ora pe glob, care este dată de campania Always, #LikeaGirl și facem cunoștință cu Cezar Dumitru, blogger la Imperator Travel, who is typing… despre călătoriile sale și cu Matei Dima, vlogger la BROmania, care ne arată cum se vede PR-ul prin obiectivul unei camere de filmat, în rubrica Log in to Vlogging.

Lansarea are loc miercuri, 1 aprilie, la Academia de Biliard, (strada Șelari, nr. 14) de la ora 18:00Dacă vrei să participi la eveniment, trimite un mail la pr@primeromania.ro cu numele și numărul tău de telefon până marți, 31 martie, ora 20:00.

Găsiți aici mai multe detalii despre eveniment.

Ne vedem acolo!