Kai a revenit la Ellen

Kai a revenit la Ellen

Din varii motive, n-am mai scris pe blog de aproape o lună. Până azi când m-a apucat dorul de activitate pe pintilii.ro. Știu cum sună, treceți peste 🙂

Revenind la titlu, îl știți pe Kai? E un puști de 7 ani ce, pe lângă faptul că e adorabil cu totul, devine și mai iubibil atunci când cântă. L-am văzut prima dată într-un interviu la Ellen, interviu în care a anunțat-o că ea e iubita lui (el avea 4 ani pe atunci) și i-a declarat dragostea cântându-i When I Was Your Man-ul lui Bruno Mars. Pe lângă faptul că aproape te apucă plânsul, parcă-ți vine și să iei laptop-ul în brațe la cât de drăguț e. Iar reacțiile lui Ellen sunt priceless.

Apoi l-am văzut din nou, tot la Ellen, tot dedicându-i un Bruno Mars. De data asta puștiul a trecut la nivelul următor, cerând-o în căsătorie cu Marry You. Un pic geloasă pe toate Lego-urile pe care le-a primit, vă las și filmulețul ăsta mai jos:

Dar ieri seară Kai a apărut din nou în viețile noastre. Având acum 7 ani, (deci aproape bărbat, da?), a rămas la fel de adorabil, chit că în coregrafia lui a introdus și alte tipuri de mișcări. De data asta a dat Bruno Mars pe The Weeknd și-a făcut show pe I Can’t Feel My Face. Hai, gata cu teasing-ul, enjoy!