Mâine și poimâine poți urmări Internet Live TV by Kooperativa 2.0

Mâine și poimâine poți urmări Internet Live TV by Kooperativa 2.0

Așa-mi place că suntem într-o eră în care putem afla super ușor răspunsurile la majoritatea întrebărilor, dar și ultimele trenduri cu privire la absolut toate domeniile. Știi vorba aia, oricât de cretină și ciudată crezi că e curiozitatea ta, sigur există cineva care a întrebat deja aceeași chestie pe net.

Dar revenind la noutăți, mâine și poimâine (16 și 17 februarie 2016) are loc la Hanul Gabroveni din București prima conferință dedicată exclusiv industriei muzicale din România. Mastering The Music Business (MMB) se adresează muzicienilor ce doresc să fie la curent cu toate noutățile industriei muzicale, dar și să aplice toate metodele care duc la maximizarea succesului oricărui artist.

Trăim într-o era în care, deși mai are multe puncte de îmbunătățit, internetul oferă putere oricărui artist să aibă un control din ce în ce mai mare asupra propriului parcurs artistic. Fie că oferă oportunități de învățare prin cursuri online și tutoriale de tot felul, fie că înlesnește drumul muzicii până la urechile și inimile fanilor, internetul pune în mâinile artiștilor frâiele propriei cariere.

În paralel cu MMB, Kooperativa 2.0 vor face un studio live (Chivas Sound of Business), invitând VIP-uri din muzică să vorbească despre experiența lor. Ce înseamnă asta? Un talk show cu 16 ore de streaming video online și cu Cristian China Birta, Anca Lupeș, Marius Matache și Andrei Vulpescu drept moderatori.

Iată o parte din invitații ce vor fi prezenți în emisiune: Cornel Ilie, Zoli Toth, Tataee (B.U.G. Mafia), Dan Byron, Florin Grozea, Dan Fințescu, Cristina Bălan, Bogdan Naumovici, Robin Proca și mulți alții.

Poți urmări transmisiunea live aici. De asemenea, te poți alătura discuției folosind hashtag-ul #ChivasSoundofBusiness.

Hai, c-o să fie mișto! 🙂