IEsc – urban, contemporan, românesc

IEsc – urban, contemporan, românesc

Tare mi-s mândră când aflu că prietenii mei au proiecte faine! Astăzi vă scriu în legătură cu IEsc, evenimentul „urban, contemporan, românesc” ce sărbătorește Ziua Internațională a Iei. Azi și mâine, 23-24 iunie, sunteți invitați în Grădina cu Filme (Piața Alexandru Lahovari, nr. 7) să participați la atelierele de creație, concert, sesiunile foto organizate de creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Primăriei Municipiului București.

Mâine, de Sânziene, Ziua Internațională a Iei este sărbătorită în 48 de țări și în sute de orașe. IEsc susține revitalizarea iei tradiționale, care s-a bucurat în ultimii ani de o puternică promovare, devenind o sursă de inspirație pentru mulți designeri și artiști contemporani.

IEsc este un eveniment pe care îl dedicăm acestei piese de port popular ce a devenit brand de țară. Veți participa la un mix de manifestări urbane: ședințe foto neconvenționale, ateliere creative, expoziție de accesorii, proiecție de film românesc – Aferim! și concert Maria Răducanu – la Grădina cu Filme, precum și multe alte surprize pregătite pentru iubitorii de frumos, pentru cei care apreciază valoarea acestui simbol național.

Mai jos găsiți programul evenimentului:

11109509_1442314212740167_8010711389835226453_o

Intrarea la toate activitățile din cadrul IEsc este gratuită.