Hai să-i vezi pe instrumentiștii ce-au cântat cu M. Jackson, Zappa și Vai

Hai să-i vezi pe instrumentiștii ce-au cântat cu M. Jackson, Zappa și Vai

Prima amintire pe care-o am legată de Michael Jackson e de când aveam 5-6 ani cu văr-miu dansând prin casă, el fiind încă în febra post-concert la București. Era un fel diferit de muzică de care eram eu obișnuită. Și fiind la vârsta în care copiezi tot ce vezi la „oamenii mari” (chit că el avea vreo 9 ani), mă bâțâiam și eu prin sufragerie cu el. Supărare mare când Michael a murit…

Ei bine, săptămâna viitoare putem retrăi experiența muzicii bune. Chitarista lui Michael Jackson, bassistul lui Steve Vai și bateristul lui Frank Zappa ajung cu un proiect nou la București într-un super concert pe scena clubului Tribute.

batten hamm wackerman

Jennifer Batten, s-a remarcat în anii ’80 după ce a absolvit Guitar Institute of Technology. Peste 100 de chitariști ce au fost la casting, echipa lui Jackson a ales-o pe ea, începând cu turneul Bad. Datorită profesionalismului de care a dat dovadă, Batten a continuat și pentru următoarele două turnee: Dangerous și HIStory.

Stuart Hamm a colaborat cu Joe Satriani și cu Steve Vai. Bassistul a revoluționat muzica prin tehnicile sale de tapping și slapping polifonic utilizând ambele mâini, dar a și creat propriul Signature Model Electric Bass cu Fender. Numeroase publicații l-au desemnat de mai multe ori „Cel mai bun bassist de rock” și „Cel mai bun bassist de jazz”, Hamm având șase albume la activ. Ca să nu mai spun că Tender Surrender e o piesa ce te bagă și te scoate din orice stare posibilă.

Chad Wackerman s-a lansat în 1978 drept un baterist de jazz și rock, iar timp de șapte ani a colaborat cu Frank Zappa prin turnee în Europa și SUA. 26 de albume îi poartă numele și a fost pe scenă cu Barbra Streisand, Steve Vai, Men at Work și alții.

Dacă vrei să-i vezi pe acești trei monștri ai industriei muzicale, hai pe 26 martie la Club Tribute.

Biletele pot fi procurate din rețeaua Eventim (magazinele Orange, Vodafone, Telekom, Domo, librăriile Cărturești, Humanitas) și online pe www.eventim.ro