Hai la Bloggers Lan Party și East European Comic Con

Hai la Bloggers Lan Party și East European Comic Con

Ajuns la ediția a XIV-a, Bloggers Lan Party își face vineri buletin și va serba ca Făt-Frumos timp de 3 zile și 3 nopți. E pentru prima oară când evenimentul se exinde pe parcursul a 3 zile întrucât va fi parte din East European Comic Con 2017. Cât de mișto e asta? Foarte, îți zic eu!

În cei 5 ani de când există, gașca BLP a avut grijă ca evenimentul să ia amploare și, de la o ediție la alta, să aducă din ce în ce mai multe jocuri, experiențe, bloggeri, invitați, concursuri, after party-uri. Am fost de două ori și abia aștept să merg și de data asta.

De East European Comic Con cred că nu mai are niciun sens să vă povestesc. Foarte mulți invitați mișto, de la actori (Christopher Judge din Stargate SG-1, Tom Wlaschiha și Ellie Kendrick din Game of Thrones, Nathaniel Buzolic din The Originals și Vampire Diaries), YouTubers (BRomania, Sector 7 și Creative Monkeyz) până la stand-up comedians și cosplayers. Ai aici lista cu toți invitații.

Dacă ești blogger/vlogger te mai poți înscrie până diseară la BLP (și vei primi, deci, și invitație la EECC) completând acest form. Dacă nu, sunt 50 de locuri puse la bătaie pentru cititori dacă te înscrii aici (câștigătorii vor fi trași la sorți și anunțați mâine seară).

Hai, că poate ne vedem între 5-7 mai la Bloggers Lan Party și East European Comic Con la Romexpo! 🙂