Sâmbătă alergăm la GoSPrint

Sâmbătă alergăm la GoSPrint

Așa mă bucură că au apărut din ce în ce mai multe competiții sportive la care oricine poate participa (aka nefiind nevoie să fii înregistrat într-un club, într-o bază sportivă, etc.) Vânez de ceva vreme turnee de tenis, tare m-a luat dorul apropo, dar parcă n-am găsit ceva care să-mi surâdă. Dacă știți ceva competiții mișto de tenis mediu-avansat (deh, am mai ruginit între timp),  let me know.

Dar revenind, sâmbăta aceasta, 21 mai, în Parcul IOR (intrarea din Str. Baba Novac, în dreptul fostului cinematograf Gloria), are loc a doua ediție a crosului GoSPrint. Tipografia GoPrint își propune prin acest eveniment să promoveze stilul de viață sănătos. Părerea mea despre importanța sportului și cum m-am îndrăgostit eu de tenis o găsiți aici.

gosprint banner

Poate participa orice pasionat de sport care are între 18 și 55 ani și se poate înregistra completând formularul până vineri, 20 mai. Taxa de înscriere e 30 lei până pe 17 mai, iar de pe 18 prețul va fi 50 lei.

Startul se va face la ora 10:30, cu o încălzire în prealabil de 30 de minute, iar traseul va avea 6.4 km și va fi compus din 2 ture de lac. Urmăriți pagina lor de Facebook pentru ultimele detalii.

Hai, cu cine mă voi vedea acolo? 🙂