Future of Media 2014

Future of Media 2014

Pentru că se pare că am făcut treabă bună cu Webstock 2014, am fost acceptată ca blogger acreditat și pentru ediția din acest an a Future of Media.

Prima conferință ce analizează noile tendințe din media, mobile și advertising va avea loc pe 9 decembrie 2014 la Howard Johnson Hotel în București. Evenimentul, organizat de Evensys și susținut de Vodafone și Bitdefender, va reuni experți din domeniile telecom, tehnologie, marketing, media, advertising, dar și jurnaliști și bloggeri pe tech.

10805769_979242028758272_6528616370545402325_n

Future of Media își propune să creeze o imagine de ansamblu a felului în care new media își pune amprenta în jurnalism, publicitate și online. Cele mai importante puncte de discuție ale speakerilor vor fi provocările și efectele pe care noile tehnologii le au asupra publicității și platformelor mobile.

Evenimentul va reuni numeroși specialiști din media, advertising și mobile (TV & Radio, publicitate, digital, devices, aplicații mobile, publisheri online), care vor aduce în prim plan cele mai noi tendințe din media, strategii de comunicare eficiente în diferite mijloace media, tactici pentru dezvoltarea și extinderea afacerilor din industrie.

Dacă te coafează ideea (ar fi bine să te coafeze, zic) și vrei să participi la Future of Media, beneficiezi de mai multe modalități de înscriere. Bloggerii sau reprezentanții media pot primi acreditare pe tot evenimentul, iar companiile din industrie își pot achiziționa de aici bilete de participare.

Ne vedem pe 9 decembrie! 🙂