Există ceva mai mișto decât vocea lui Morgan Freeman?

Există ceva mai mișto decât vocea lui Morgan Freeman?

L-aș asculta pe Morgan Freeman în fiecare zi. Aș vrea să-mi spună povești de noapte bună înainte să adorm. Aș vrea să îi aud vocea la metrou, să am notificări cu el anunțându-mă că am primit un mail nou, să fie el la orice call center la care am treabă, să-mi prezinte știrile de la ora 19. Dacă mi-ar bate la ușă să-mi prezinte diverse biblii, să mor de nu aș cumpăra 20 de la el.

Vocea lui Morgan Freeman este foarte ușor de recunoscut și de iubit, lumea pare a fi mai roz atunci când îl auzi. Nu degeaba s-a făcut deja un GPS cu vocea lui. The Shawshank Redemption, Se7en, Million Dolar Baby, The Bucket List, Bruce Almighty sunt doar câteva din filmele în care a rupt box office-urile.

Revenind la întrebarea din titlu, există ceva mai mișto decât vocea lui Morgan Freeman? Da! Vocea lui Morgan Freeman cu heliu!

În emisiunea de ieri seară a lui Jimmy Fallon, o parte din interviu a fost „rostit” cu heliu. Fiți atenți la poker face-ul priceless al „Dumnezeului” în momentul în care Fallon îi propune să tragă-n piept niște heliu și să continue cu interviul.