De la cine poți învăța pe bune despre suflet?

De la cine poți învăța pe bune despre suflet?

De la cei care au trecut prin multe. De la bunici, de la veterani de război, de la săraci, de la cei care au suferit diverse boli, traume sau accidente, ș.a.m.d. De ce? Pentru că ei îți pot spune, din proprie experiență, cât de greu le-a fost/le este și cum s-au comportat cei din jur cu ei în acele momente dificile. Din punctul meu de vedere, persoanele care au o poveste în spate sunt cele care îți pot spune adevărul și ce anume trebuie schimbat pentru ca lumea să fie mai bună.

Poate că vorbește hipioata din mine, dar nimeni nu îți dă nimic pe tavă dacă nu meriți; iar când se întâmplă asta, apare karma care-ți trage *zbang* una peste ceafă. Eu nu îi înțeleg pe aștia crescuți în puf care nu fac nimic interesant cu viața lor după ce pleacă de acasă (asta în cazul în care pleacă din casa părinților la o vârstă decentă). Eu, personal, m-aș plictisi maxim să ies toată ziua prin cafenele și cluburi și să frec menta maxim for the rest of my life. Unde e challenge-ul în asta?

Ei bine, doi băieți s-au gândit să le facă o surpriză unor cerșetori ce nu se cunoșteau între ei. Le-au spus că aceștia vor primi 100 de dolari dacă acceptă să apară într-un video. Well, continuarea o găsiți mai jos 😛

Și uitați așa, dragii moșului, vă puteți da seama că acestui om oarecare merită să îi luați o cafea și să stați cu el de vorbă câte-n lună și în stele. Sigur are o super poveste în spate.