Crosul „Aleargă pentru viață”

Crosul „Aleargă pentru viață”

Dacă tot am luat virusul crosurilor, tocmai ce-am văzut o campanie faină marca Liga Studenților Electroniști și Asociația Down Plus. Este un alt motiv numai bun de a te menține în formă și a da jos burtica până a te expune la plajă. Ca să nu mai spun că participând ajuți și niște copii bolnavi.

Acţiunea caritabilă se va desfăşura sâmbătă, 9 mai, în zona Rectoratului Universității Politehnica din București. Registration-ul și preluarea kit-urilor de participare se vor face de la 12:30, iar startul la 13:00. Tot în zona rectoratului vor fi amenajate și startul/finishul, înscrierea, validarea acesteia și festivitatea de premiere.

afis apv

Dacă planifici să vii cu mașina până la competiție, vei avea loc de parcare în curtea campusului rectoratului, dar există și posibilitatea de a-ți lăsa bunurile la garderoba special amenajată.

Taxa de participare este 20 lei, fondurile strânse fiind donate asociației Down Plus București. O altă modalitate prin care poți susține această cauză e să donezi direct în contul asociației, datele le găsești mai jos:

Asociaţia Down Plus Bucureşti

IBAN: RO04RNCB0278141214580001

BCR Șerban Vodă

cu specificația la detaliu transfer: Aleargă pentru Viață

apv cauza

Te poți înscrie la „Aleargă pentru viață” completând acest form (până pe 7 mai) sau chiar și în ziua crosului în zona rectoratului (de la ora 10:00).

Momentan nu s-au anunțat public traseul și distanța crosului (acestea depind de categoria de vârstă, respectiv feminin-masculin), deci vă invit să urmăriți site-ul aleargapentruviata.ro.