Cred c-am trăit în peșteră până acum!

Cred c-am trăit în peșteră până acum!

Mai dau așa, din când în când, peste diverse știri, filmulețe, proiecte mai vechi ce, între timp, au strâns o mulțime de vizualizări și-au devenit virale. Și jur că mi-e o așa ciudă că nu știam de ele din timp… Ieri am găsit un filmuleț cu Sia și încă unul cu cast-ul din Lion King ce te lasă cu piele de găină și rămâi așa:

Primul e cu minunea de fată Sia. Deja îndrăgostită de ea, încerc să fiu la curent cu mai tot ce face. După ce-am văzut Carpool Karaoke-ul ei la James Corden, din click în click am ajuns la o secvență din mai 2015 cu Elastic Heart din Dancing with the stars. Jesus, cum e dansul ăla! Mă ia cu furnicături de fiecare dată când îl revăd. Ca să nu mai zic cât de tare mă amuză Sia cum dă din mâini ca să te prinzi dacă-i fericită, tristă, supărată, etc. Că, deh, dacă tot nu-și arată fața, măcar să gesticuleze.

Al doilea clip ce m-a lăsat cu gura căscată are legătură cu desenul copilăriei mele, Lion King. Îmi plac maxim flash mob-urile făcute mișto și cu bun simț. Am mai văzut câteva și pe la noi, dar niciodată n-am fost de față la vreunul. Din iunie 2014 a strâns 12,5 milioane de vizualizări, iar eu abia acum am dat peste el… Rușine, Anca! Rușine! So, here you go:

Acum, mno, îmi imaginez că majoritatea din voi știau deja de cele două, dar poate mai există totuși careva la fel de om-al-peșterii ca și mine. 🙂