Ce mai face Marius Matache?

Ce mai face Marius Matache?

Cum, nu-l știți pe Marius Matache? Make? Nu se poate… Tipu’ ăla de o dă bine cu vocea? Cu chitara? Cu folku’? E și blogger. Nu, tot nu-ți sună cunoscut? Make? I-a fugit prințesa cu un zmeu și calul său de rasă? Marea-i știe culoarea? Îți pune murături la pachet dacă vrei? Așa, vezi că-l știi?

Make e deja la al doilea album, Alchimie, și-l lansează acuș. Până are loc marea lansare, el continuă să ne gâdile urechile anunțând câteva melodii noi.

Acum trei săptămâni a apărut pe canalul lui de YouTube „Suavul demodat” pe versurile lui Lucian Avramescu. Make zice că, cel mai probabil, nu v-a ajunge pe niciun album; dar asta nu înseamnă că nu vrea să ne-o prezinte, nu?

A pus pe portativ poezia „Balada celui plecat” a lui Mircea Dinescu, așa născându-se piesa „Urâte, dar deștepte”. Inițial aceasta trebuia inclusă pe albumul „HOINAR prin Piața Matache”, dar din varii motive nu s-a întâmplat acest lucru. Așa că a postat-o pe canalul lui de YouTube.

Apoi, pe 14 februarie (ca să vezi!), Make a postat „Ultima ninsoare”. Aceasta este și penultima piesă de pe „HOINAR prin Piața Matache”. Pe versurile Loredanei Tudor-Tomescu, uitați ce a ieșit:

Pe 3 martie are loc primul concert în București (Teatrul de pe Lipscani – în La Muse, sala – pub de la intrarea în teatru) înainte de lansarea „Alchimiei”. Marius a pregătit și 10 motive pentru a nu rata acest concert delicios intitulat Mărțisoare, floricele și alte siropoșenii. Iar la casieria Teatrului de pe Lipscani (Lipscani 53) sau online pe bilete.ro puteți achiziționa biletele mult dorite.

Ne vedem pe 3 martie, da? Aţi citit ce pierdeţi dacă nu veniţi, da?