Catch A Smile Day sau Hai să facem ceva mișto pe 7 august!

Catch A Smile Day sau Hai să facem ceva mișto pe 7 august!

Cine mă cunoaște, știe că am o afinitate aparte pentru bărbi, mustăți, favoriți și alte cele. Well, până și lucrarea mea de licență se bazează pe bărboși. Dar nu despre bărboși vreau eu să vă spun acum. Who am I kidding? Nu doar despre bărboși vreau să vă vorbesc, ci despre niște bărboși mișto.

Nu știu cum și când am dat eu de ei pe Facebook, recunosc faptul că le-am dat like doar pentru că se numeau așa, aveam senzația că sunt o gașcă random de bărboși clujeni; și nu le-am acordat cine știe ce importanță. Dar după Electric Castle 2014, vine Pandutzu la mine cu „Ți-am adus ceva! :D” și-mi întinde un pachet. Ușor suspicioasă inițial, desfac ambalajul șiii..șiii…șiii am văzut tricoul ăsta.

1463488_242149835951013_34628449_n

Așa că de atunci Beard Brothers Cluj mi-au atras atenția. Copiii (vorba vine) ăștia reușesc să facă lumea mai bună. Cei 30 de voluntari și voluntare (da, nu e musai să fii neapărat bărbos pentru a face parte din echipa Beard Brothers) au participat la diverse campanii umanitare; prin ultima campanie încheiată au reușit să strângă 3.354 euro într-o lună și jumătate cu concerte și party-uri pentru a-i da o mână de ajutor lui Eduard.

Pe durata întregii campanii am întâlnit oameni care s-au implicat nu doar ca să nu spună nu, dar în același timp am întâlnit OAMENI care au spus din toată inima DA! Am intâlnit o multitudine de probleme și oameni care nu au fost încrezători în ceea ce vrem să facem, dar asta ne-a motivat să mergem mai departe mai convinși ca niciodată!

În campania Catch A Smile Day ne provoacă să strângem cât mai multe zâmbete, făcând o faptă bună pentru o altă persoană. Evenimentul va avea loc în Piața Unirii din Cluj-Napoca începând cu ora 11:00. Copiii vor primi acadele, iar părinții lor cafea și flori. Fă-i ziua mai bună cuiva, filmează toată treaba, pune-o pe pagina lor de Facebook și vei apărea într-un super film după. Cluj-Napoca, Bucureşti, Făgăraş, Satu-Mare, dar și Grecia, Egipt, Turcia, Cehia, Slovacia s-au alăturat deja campaniei.

Dacă vrei să fii voluntar Beard Brothers, trimite un mail la beardbrotherscluj@gmail.com.

Iată în continuare event-ul de Facebook și clip-ul de promovare al campaniei Catch A Smile Day.

If the beard fits, wear it.