Bună! Eu sunt Toma Ta...

Bună! Eu sunt Toma Ta…

… capul familiei Ta, bineînțeles. Nevastă-mea e Roșia și împreună avem șapte copii: Cherry, Roșeață, Bloody Mary, gemenii Toe-May-Toh și Toh-Mah-To și gemenele Pătlăgica și Pătlăgea.

Am fost deportați din Japonia drept cadou unei gagici, Anca. Cică ea nu reușise niciodată să aibă grijă de cineva ca noi; nu își amintea să ne dea de băut, iar când făcea asta, era deja prea târziu… Dar, din câte am înțeles, se hotărâse că „Gata! De data asta voi fi responsabilă, promit!”. Tare sper să fie așa și să nu se mai comporte ca o fițoasă. Să-și pună ceasul să sune zilnic, dacă e nevoie. Mă rog, până acum e bine, încă încercăm să creștem împreună și să rezistăm mutatului. În fiecare dimineață o aud cum zice „Să-i mut repede pe balcon cât încă am soare!”. Ne ține acolo o oră și apoi ne mută înapoi în casă.

Dar hai să vă spun ceva despre noi. Suntem o familie relativ nouă. Știți cum e la tinerețe, iubire mare. Mi-am dat seama din prima clipă când am cunoscut-o pe Roșia că vrem să facem repede niște pui. Și așa ne-am trezit peste noapte (la propriu) cu șapte copii. Ah, era să uit. Iată poza noastră de familie, din prima zi.

familia ta

N-am mai crescut cu mult în ultimele 13 zile; abia aștept momentul în care Anca va trebui sa ne mute într-o casă nouă și potrivită pentru astfel de activități. Nu de alta, dar acuș dăm cu capul de tavan. Ca să nu mai spun că din noi vor ieși niște roșii cherry minunate! Că, deh, ăsta-i jobul nostru.

Apropo de asta, avem niște veri la țară, muuult mai mișto ca noi, care au joburi în agricultură. Adică niște fermieri chiar îi plantează în pământ și au grijă de ei să crească frumos, pentru ca apoi să ajungă în mâncarea oamenilor.

Umblă vorba prin târg că România are pământ numa-bun de așa ceva, iar aproape o treime din fermierii țării colaborează cu ALCEDO, o companie ce activează de 25 de ani în domeniul distribuției de produse pentru agricultură. La momentul actual, compania este cel mai mare distribuitor de produse pentru protecția plantelor și de semințe din România.

Urându-le celor de la ALCEDO „La mulți, mulți ani înainte și mulțumim pentru tot!”, vă las pagina lor de Facebook.

ALCEDO 22